Ελλάδα

Φ. Κουβέλης: Οι διαφωνίες να κατατεθούν στο συνέδριο

κουβέλης

Κριτική στα στελέχη του κόμματος που αποχώρησαν άσκησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δηλώνοντας ότι «αν είχαν πολιτικές αντιθέσεις και διαφωνίες έπρεπε να έρθουν στο συνέδριο, να καταθέσουν τις απόψεις τους και το συνέδριο να λύσει τις οποίες διαφωνίες και αντιθέσεις».
Σε δηλώσεις του στο σταθμό Σταρ Κεντρικής Ελλάδας ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «τα συγκεκριμένα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής διατύπωσαν πολιτικές διαφωνίες και αποχώρησαν εδώ και καιρό. Απλώς λίγες μέρες πριν, γνωστοποίησαν ευρύτερα ότι δεν μετέχουν του συνεδρίου και αποχώρησαν από τη Δημοκρατική Αριστερά».
«Δικαίωμα τους, ο καθένας παίρνει το δικό του δρόμο. Αλλά σε κάθε περίπτωση ένα δημοκρατικό κόμμα όπως είναι η ΔΗΜΑΡ, εκείνο που πρέπει να διασφαλίσει είναι η συλλογικότητα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ΔΗΜΑΡ θα βγει ενισχυμένη, ικανή να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση του τόπου».
Σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε την κουβέντα πρόωρη «η πρόεδρολογία βλάπτει τη πολιτική ζωή και αποπροσανατολίζει» ανέφερε.
Ο ίδιος στη δήλωσή του υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής που εφαρμόζεται

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το