Άρθρα

Ευτέλισαν το δημοτικό συμβούλιο και εγκατέλειψαν όλες τις γειτονιές

Του Πασχάλη Πασχαλόπουλου

Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο»

Ο Βόλος μας είναι η πόλη των χρωμάτων των φυσικών αντιθέσεων του Πηλίου που βρέχει τα πόδια του στον Παγασητικό μας με τα διάσπαρτα χωριά να αγναντεύουν από ψηλά την παραλία της πόλης και τον ορίζοντα με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Όμορφα λοιπόν και τα στολίδια του κέντρου της απερχόμενης δημοτικής αρχής αλλά όταν κοιτάς από ψηλά το Βόλο δε φαίνονται ή μάλλον χάνονται μπροστά στο φυσικό κάλος του.

Κατεβαίνοντας λοιπόν, από το βουνό,  η απογοήτευση για τις παρατημένες στο έλεός τους συνοικίες του Βόλου είναι μεγάλη.Τώρα λίγο πριν τις εκλογές σαν κλασικοί Μαυρογιαλούροι τρέχουν προσποιούμενοι τα εργατικά μυρμήγκια ενώ 5 χρόνια ούτε που πάτησαν στις γειτονιές να δουν προβλήματα και να δώσουν λύσεις.

Οι μέρες πλησιάζουν και η απάντηση θα δοθεί σ αυτούς που θεώρησαν Βόλο μόνο ότι φαίνεται στο μάτι -εκεί στο κέντρο -που να σημειωθεί ότι δεν λύσανε καν το μέγα θέμα του παρκαρίσματος των δύο δρόμων που στην ουσία αυτούς θεωρούν ότι θα κρίνουν τις εκλογές και εκεί επικέντρωσαν επί 5 χρόνια το ενδιαφέρον τους.

Με έργα σχεδιασμένα και χρηματοδοτούμενα βασικά από τους πολιτικούς απατεώνες που καταγγέλλουν κιόλας.

Σαν παράδειγμα τελευταίο,  οι κόμβοι που από έργα λύσης του κυκλοφοριακού γίνανε κάτι ανάμεσα σε Φοντάνα ντι Τρέβι και κήποι έπαυλης εφοπλιστού χωρίς φυσικά να ναι κακό οπτικά αλλά αν σκεφτεί κανείς τη βάναυση κοπή δέντρων όπου δε βόλευαν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους τότε καταλαβαίνει και το πως αντιλαμβάνονται το πράσινο στην πόλη και την ποιότητα ζωής μέσα απ την οικολογική συμπεριφορά και το σεβασμό στο φυσικό περιβάλον.

Τα δέντρα ήθελαν αιώνες τα φυτά και τα νερά λίγες εβδομάδες ενώ η υπόθεση  Καραμπατζάκη είναι φωτεινό παράδειγμα αναλγησίας.. Η ουσία είναι αλλού λοιπόν. Σοβαρές συζητήσεις δεν αντέχουν γι αυτό όπου παρουσιάζονται μαζί οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν πάνε.

Χτες αλήθεια ήταν θέμα απαξίωσης ή αδυναμίας του απερχόμενου να πάει στην τηλεοπτική κουβέντα στο ASTRA TV; Το δεύτερο φυσικά γιατί  το μόνο που ξέρει καλά είναι μονόλογος η μάλλον η γνωστή κασέτα περί πολιτικών απατεώνων και ότι τη μόνη αλήθεια μας τη λέει ο ίδιος.’ Οτι ακριβώς κάνει και στο δημοτικό συμβούλιο που το χει ευτελίσει με αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και ύβρεις που δεν είχαν προηγούμενο ποτέ από κανένα. Τι να πει κανείς για αποθεματικά του δημοτικού ταμείου,  το Νερό και τη λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ . Τον βιολογικό που είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί και ένα σωρό προβλήματα που έμειναν να διαιωνίζονται και να μεγαλώνουν στα πέντε αυτά χρόνια.  Τ α έργα και οι ημέρες πέρασαν και το χρώμα θα ξαναμπεί δυνατά στην πόλη στις 26 του μήνα.Καμιά ψήφος χαμένη καμιά ψήφος χωρίς σωστή και σοβαρή σκέψη για να πάμε την πόλη μπροστά!!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το