Αθλητισμός

Ευχές από το ΔΣ και τα τμήματα του ΓΣΒ «Η Νίκη»: Να είναι ελπιδοφόρα χρονιά

Τις ευχές της για την έλευση του νέου χρόνου εξέφρασε σύσσωμη η «κυανόλευκη οικογένεια». Τα τμήματα του ΓΣΒ «Η Νίκη» συστήνουν υπομονή και αισιοδοξία στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό και εύχονται το 2021 να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την περιπέτεια.

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι το 2020 να παραδώσει την σκυτάλη στο 2021. Ήταν ένας χρόνος πολύς δύσκολος για όλους, αφού η πανδημία του κορωνοϊού ήρθε να επισκιάσει τα πάντα.

Ασφαλώς η Νίκη δεν αποτελεί εξαίρεση. Προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία όλων (εργαζομένων, προπονητών και αθλητών) αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία της, μέχρι να δοθεί το πράσινο φως από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Μέχρι τότε οι «κυανόλευκοι» σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργούν κάνουν υπομονή και περιμένουν να έρθει κάποια στιγμή η χαρμόσυνη είδηση. Ελπίδα τους είναι αυτή να έρθει στις αρχές του νέου χρόνου, ώστε όλοι να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας.

Την ίδια ευχή εκφράζουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα τμήματα που εντάσσονται στον ΓΣΒ «Η Νίκη». Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι ευελπιστούν ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και χαρά σε όλους και επιτέλους να μπει ένα τέλος στο κακό που έχει προκαλέσει ο φονικός ιός σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Νίκης, αλλά και των τμημάτων του βολιώτικου συλλόγου τονίζουν τα παρακάτω:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκη»: «Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του ΓΣΒ «Η Νίκη» σας εύχονται καλές γιορτές γεμάτες υγεία, ελπίδα, δύναμη και αλληλεγγύη. Ευτυχισμένο το 2021».

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ: «Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Από πλευράς μας αντιμετωπίζουμε την όλη κατάσταση με υπομονή, αισιοδοξία και χαμόγελο και ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να επιστρέψουμε στα γήπεδα, αλλά κυρίως να είμαστε και πάλι όλοι μαζί και υγιείς. Η Διοικούσα Επιτροπή. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές εύχονται σε όλους καλή χρονιά».

Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης: «Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και η κάθε ευχή είναι ξεχωριστή και μοναδική. Ευχές λοιπόν για τα αυτονόητα που έπαψαν να είναι. Δύναμη σε όλους με ελπίδα για τις ζωές όλων μας. Ευχές για ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία».

Το τμήμα στίβου: «Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Γιώργος Τάκης, το διοικητικό προσωπικό, οι προπονητές και οι αθλητές εύχονται η νέα χρονιά, το 2021, να μας βρει όλους νικητές στον αγώνα για ζωή. Ο αθλητισμός είναι υγεία, Ευτυχισμένο το νέο έτος…»

Το τμήμα βόλεϊ: «Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και με ένα καλύτερο αύριο…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το