Τοπικά

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από την Ζέττα Μακρή στην Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή απέστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ασφαλείας Βόλου κ. Διαμαντή Καρβέλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο και τις δράσεις ενημέρωσης παιδιών και εφήβων.
Η κ. Μακρή αναφέρει στην επιστολή της: «Με την ευκαιρία των επισκέψεών μου σε σχολεία του Βόλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 2022 θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις πρωτοβουλίες σας σε επίπεδο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με την ορθή χρήση του Διαδικτύου.
Γνωρίζω και παρακολουθώ τις ποικίλες και διαρκείς δράσεις σας σε θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν την κοινωνία μας αλλά και τις πολυετείς ενέργειές σας για την σφαιρική πληροφόρηση του σχολικού περιβάλλοντος σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την εκτίμησή μου στην καθημερινή παρουσία σας, για έβδομη συνεχή χρονιά, καθώς και στον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε και διαχειρίζεστε τόσο σημαντικά ζητήματα.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή κοινότητα, μαθαίνουμε στα παιδιά να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με υπευθυνότητα, να αξιοποιούν τις αμέτρητες δυνατότητές του και να προστατεύονται από τις αρνητικές επιπτώσεις του. Παροτρύνουμε τους νέους μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες, που απαιτούνται για την ασφαλή διαδρομή τους στον πραγματικό και στον ψηφιακό κόσμο.
Σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και δύναμη στο έργο σας».
Στην επιστολή της η κ. Μακρή αναφέρθηκε στον Αρχιφύλακα Γεώργιο Σκόνδρα, ο οποίος, με την ιδιότητά του ως Συνδέσμου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, απευθύνθηκε στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δίνοντάς τους κατανοητές συμβουλές για την ορθή χρήση του Διαδικτύου.

Share
Ετικέτες: Ζέττα Μακρή

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος:Εξιχνιάστηκε κλοπή δικύκλου

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, περίπτωση κλοπής τροχοφόρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου.…

25 Δεκεμβρίου 2023

Ο απολογισμός του σεισμού στην Κίνα ακόμη ανεβαίνει: Στους 149 οι νεκροί – Πάνω από 200.000 σπίτια καταστράφηκαν

Μία εβδομάδα μετά τον πιο φονικό σεισμό σχεδόν της τελευταίας δεκαετίας στην Κίνα, που έπληξε…

25 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθησαν τρεις έφηβοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 53χρονου πατέρα τριών παιδιών

Τρεις έφηβοι συνελήφθησαν με την κατηγορία του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου ενός πατέρα τριών παιδιών από…

25 Δεκεμβρίου 2023

Νεκροί σε τροχαίο μια 18χρονη κι ένας 17χρονος

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι…

25 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η ανάρτηση της κόρης του, λίγο μετά τον θάνατό του

Χωρίς λόγια, αλλά με μόνο μια φωτογραφία η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, «τσάκισε κόκαλα»…

25 Δεκεμβρίου 2023

“Κλείδωσαν” οι νέες τιμές των διοδίων

"Κλείδωσαν"  οι τιμές των διοδίων στο 7,63%. Πιο «τσουχτερό» γίνεται από την 1η Ιανουαρίου το…

25 Δεκεμβρίου 2023