Τοπικά

Εξορμήσεις από τους συνταξιούχους της Μαγνησίας ενόψει της κινητοποίησης στις 13 Ιουνίου

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας μπροστά στην ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση και τη συμμετοχή των συνταξιούχων της περιοχής στην Πανελλαδική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που θα γίνει στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν σήμερα σύσκεψη στο Ε.Κ.Β., στην οποία εγκρίθηκε το πρόγραμμα δράσης.
Η συγκέντρωση θα γίνει στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 11 το πρωί με τη συμμετοχή συνταξιουχικών οργανώσεων από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας και δράσης θα διοργανώνονται καθημερινές εξορμήσεις, τις περιοδείες και την αφισοκόλληση στα ΚΑΠΗ, στα καφενεία, στα στέκια που συχνάζουν οι συνταξιούχοι και θα μοιράζεται η ανακοίνωση με το κάλεσμα της ΣΕΑ που πρέπει να φτάσει σε όλους τους συνταξιούχους της Μαγνησίας. Με σκοπό να συμμετέχουν οι περισσότεροι συνταξιούχοι στην κινητοποίηση και να ενημερωθούν για τις διεκδικήσεις του συνταξιουχικού κινήματος.

 
Οι συνταξιούχοι διεκδικούν: Την απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, του ΕΚΑΣ, των μερισμάτων, την επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης, τις παροχές στη δημόσια Υγεία, την άμεση έκδοση και καταβολή των συντάξεων που εκκρεμούν. Παλεύουν για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών και φορομπηχτικών νόμων, για την ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν όλους τους συνταξιούχους της περιοχής Μαγνησίας να δηλώσουν συμμετοχή τους στις αντίστοιχες διοικήσεις των συλλόγων για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης. Τα λεωφορεία για την μετακίνηση των διαδηλωτών είναι δωρεάν και η αναχώρηση τους θα γίνει στις 7:30 π.μ. από το Δημαρχείο Βόλου.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλεφωνά:
ΙΚΑ 24210-31307, ΔΗΜΟΣΙΟΥ 24210-30472, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) -24210-23789, ΟΑΕΕ(ΤΑΕ) 24210-38663, ΝΑΤ 24210-21102, ΑΓΕΤ 24210-33863

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το