Ελλάδα

Εξώδικο έστειλε ο Βασίλης Μιλιώνης στον Αλέξη Κούγια

Με εξώδικο απειλεί τον συνήγορο του Γιώργου Αντωνόπουλου, Αλέξη Κούγια, ο Βασίλης Μιλιώνης, συνεργάτης στο παρελθόν του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος ωστόσο είχε ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power.

Η αποστροφή στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για υπεξαίρεση ύψους 280.000.000 ευρώ από τους Φλώρο και Μηλιώνη, ενώ ο δεύτερος έχει καταδικαστεί μόνο για απλή συνδρομή στην πράξη (με το δικαστήριο να αναγνωρίζει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του δεν είναι προϊόν υπεξαίρεσης) προκάλεσαν την αντίδραση του επιχειρηματία.

Ο Βασίλης Μηλιώνης στο εξώδικό του σημειώνει ότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, και πως ο συνήγορος του Γιώργου Αντωνόπουλου, Αλέξη Κούγιας παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας του, με την δίκη σε δεύτερο βαθμό να είναι εκκρεμής. Με το εξώδικο που απέστειλε μέσω του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη, ζητεί να ανακληθούν οι υβριστικές σε βάρος του αναφορές, ενώ του απαγορεύει να αναφερθεί στο πρόσωπο του κατά την διάρκεια της αυριανής συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το