Παραπολιτικά

Εξώδικο-απάντηση Χρ. Στεφόπουλου

Με αφορμή παραπολιτικό σχόλιο ο αντιδήμαρχος Βόλου Χρ. Στεφόπουλος απέστειλε εξώδικο στη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και υποστηρίζει ότι το σχετικό δημοσίευμα περιέχει αναλήθειες και ζητά, όπως σημειώνει, να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζεται σχετικά: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που καταχωρήθηκε στο φύλλο της 23ης -12-2017, περιέχει ανακρίβειες και αναλήθειες, οι ο οποίες δημιουργούν στρεβλή εικόνα για τον κ. Στεφόπουλο και τον παρουσιάζουν ως ένα αιρετό που εκμεταλλεύεται τη δημόσια θέση του για να αποκομίσει τάχα παράνομο περιουσιακό όφελος σε βάρος των πολιτών του Βόλου, χωρίς να βασίζονται σε κανένα πραγματικό περιστατικό ή αποδεικτικό στοιχείο. Επίσης η δημοσίευσή τους πραγματοποιήθηκε -κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας- χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τον κ. Στεφόπουλο, ώστε να επιβεβαιωθεί η αναλήθειά τους.
Στο πλαίσιο αυτό η στήλη επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στο αναγνωστικό κοινό, αλλά και σε όλους όσοι αναπαρήγαγαν το σχετικό δημοσίευμα τα εξής: Το πρόστιμο των 750 ευρώ στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα και το οποίο αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αφορά στο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ-9249 δημοτικό όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μάλιστα φορτηγό, το οποίο είναι άλλο από το με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΗ-3013 όχημα το οποίο με νόμιμη άδεια (υπ’ αριθμ. πρωτ. 12246/144301/2015 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας), επίσης αναρτημένη στη Διαύγεια, ο κ. Στεφόπουλος ως αντιδήμαρχος οδηγεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το