Τοπικά

“Έξω οι κεραίες από τις γειτονιές μας”: Διαμαρτυρία έξω από το υποκατάστημα εταιρείας στην οδό Ιωλκού

Με συγκέντρωση έξω από το υποκατάστημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ιωλκού, συνέχισαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην εγκατάσταση κεραίας στην οδό Μαβίλη, οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Αντωνίου.


Οι διαμαρτυρόμενοι άνοιξαν πανό που έγραφε «Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Έξω οι κεραίες από τις γειτονιές μας».


Περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το υποκατάστημα και εμπόδισαν τη λειτουργία του όση ώρα είχαν αναρτήσει το πανό στην είσοδο.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους το Σάββατο στις 7 το απόγευμα έξω από το σπίτι στο οποίο έχει τοποθετηθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας. Επίσης άφησαν επιστολή στην εταιρεία το οποίο θα προωθηθεί στα κεντρικά.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους, οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Αντωνίου μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς για να τους ενημερώσουν για τα αιτήματά τους.

Μεταξύ άλλων, στο φυλλάδιο αναφέρεται: “Μέσα στην ακτίνα των 300 μέτρων από την εν λόγω οικία, που είναι η εμβέλεια ακτινοβολίας συστήματος κεραιών, περιλαμβάνονται πλήθος δεκάδων οικοδομικών τετραγώνων, στα οποία ζούμε όλοι εμείς και εκατοντάδες ανύποπτοι συμπολίτες μας,  μαζί με τις οικογένειες τους, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους.  Μέσα σε αυτό τον κύκλο, περιλαμβάνονται επίσης δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, αθλητικοί χώροι, γυμνάσια και λύκεια της πόλης μας.

Απαιτούμε την άμεση απεγκατάσταση και απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας επί της οδού Μαβίλη στον Βόλο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το