Ελλάδα

Εξηγήσεις για τα περί παρακολουθήσεων κομματικών γραφείων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

σκουρλέτης

Να απαντήσει η κυβέρνηση «με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο» στις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχουν ενδείξεις ότι παρακολουθούνται κινητά στις περιοχές όπου έχουν την έδρα τους γραφεία μεγάλων κομμάτων, ζητά με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Από την Κουμουνδούρου εξεδόθη το πρωί της Τρίτης η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα:

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, σύμφωνα με το οποίο παρακολουθούνται τα κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία πολιτικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, γεννά εύλογα ερωτηματικά και ανησυχίες. Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να απαντήσει, με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας την Τρίτη, στο οποίο υποστηρίζεται ότι με τη χρήση ειδικού συστήματος εντοπισμού παρακολουθήσεων, ελέγχθηκαν οι ευρύτεροι χώροι στους οποίους βρίσκονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη και του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως.

Σε όλες τις περιπτώσεις, όπως και στην κατοικία του Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντοπίστηκαν ίχνη που υποδεικνύουν παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το