Τοπικά

Εξηγήσεις και συγγνώμη από τη ΔΕΥΑΜΒ για την πολύωρη διακοπή νερού στη Νέα Δημητριάδα 

Με σημερινή ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ζητεί συγγνώμη από τους κατοίκους της Ν. Δημητριάδας, για την πολύωρη διακοπή νερού που σημειώθηκε χθες Τρίτη 15 Ιούνη και την ταλαιπωρία που υπέστησαν.  Όπως αναφέρει, ανεξάρτητα από τους τεχνικούς λόγους που επέβαλαν την πολύωρη διακοπή (στους οποίους θα αναφερθούμε στη συνέχεια), οι πολίτες δεν οφείλουν να υφίστανται την όποια ταλαιπωρία από τις παρεμβάσεις της υπηρεσίας και εν μέσω της θερινής περιόδου να αποστερούνται το τρεχούμενο νερό. Όπως επιπλέον δεν οφείλουν να αγωνιούν λόγω της πλημμελούς ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά την βλάβη και την έκτασή της:
Επί των οδών Φιλιππίδη και Ροστώβ, ένθεν και ένθεν του Αναύρου και ακριβώς ανάντη της Γ. Δήμου και Ορμινίου αντίστοιχα, υπάρχουν δύο κεντρικά φρεάτια του δικτύου της ύδρευσης, κατασκευής 1998. Οι σωληνώσεις των φρεατίων παρουσίαζαν διαρροές ενώ οι δικλείδες των σωληνώσεων διατομής Φ400 δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να μην απομονώνονται οι κλάδοι του δικτύου.

Η επέμβαση είχε ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Τον περιορισμό των διαρροών και την αντικατάσταση των δικλείδων. Δυστυχώς η παλαιότητα του εξοπλισμού και το μέγεθος των διαρροών, οδήγησαν στην απόλυτη παραβίαση του χρόνου διακοπής που είχε αναγγελθεί και ο χρόνος που απαιτήθηκε ήταν 22 ώρες αντί για τις 6 ώρες που είχαν ανακοινωθεί. Σε αυτό ευθύνεται απολύτως η υπηρεσία.
Κλείνοντας, η ΔΕΥΑΜΒ ζητεί για μία ακόμη φορά συγγνώμη, από τους πολίτες που επλήγησαν από την πολύωρη διακοπή νερού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το