Αθλητισμός

Έξι μετάλλια ο Άτλας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κάτω των 16 ετών

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Άτλαντα Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κάτω των 16 ετών. Η συνολική συγκομιδή ήταν έξι μετάλλια, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του βολιώτικου συλλόγου.
Για τη σημαντική επιτυχία ο Άτλας Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με πολλά μετάλλια, εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά πάνω απ’ όλα με πολλά χαμόγελα, επέστρεψαν τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου, από το πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κάτω των 16 ετών.
Οι αγώνες έγιναν στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου και η Ακαδημία μας συμμετείχε με οκτώ αθλητές και αθλήτριες. Συνολική συγκομιδή έξι μετάλλια (ένα χρυσό, δύο αργυρά και τρία χάλκινα) που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της Ακαδημίας μας και είναι σίγουρα μακράν η καλύτερη συγκομιδή απ’ όλα τα σωματεία της Μαγνησίας, αλλά και μία από τις καλύτερες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.
Δεν είναι όμως μόνο τα μετάλλια που μας έκαναν ευτυχισμένους και περήφανους για άλλη μια φορά σ’ αυτούς τους αγώνες, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκαν τα παιδιά μας και οι εκπληκτικές επιδόσεις που σημείωσαν.

Σαφέστατα τον τίτλο της αθλήτριας των αγώνων θα τον πάρει η Ελένη Βιδούρη. Η αθλήτριά μας, όχι μόνο κατέκτησε δύο μετάλλια (ένα χρυσό στα 80μ. με εμπόδια και 1 αργυρό στο τετραπλούν) αλλά με επιδόσεις καταπληκτικές. Ειδικά η επίδοσή της στα 80μ. με εμπόδια (12.00) είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια αθλήτρια πολύ υψηλών προδιαγραφών και νομίζουμε πως στο μέλλον θα απασχολήσει θετικά, όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με τις επιδόσεις της.

Δύο μετάλλια κατέκτησε η Ελένη Βιδούρη

Ο Γιώργος Γκαγιάννης κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια επίσης. Ήταν 2ος στα 100μ. με εμπόδια με επίδοση 14.51, ένα μόλις εκατοστό του δευτερολέπτου από τον πρώτο και η επίδοσή του αποτελεί τεράστιο ατομικό ρεκόρ, αφού το προηγούμενο ήταν 15,40. Ο ίδιος αθλητής ήταν 3ος και στο τεραπλούν με μεγάλο ρεκόρ κι εκεί, 15,25μ. Ένα θαυμάσιο ταλέντο που δουλεύει μεθοδικά και με πάθος και σίγουρα θα δείξει και στο μέλλον τις μεγάλες ικανότητές του.

Ο Γιώργος Γκαγιάννης με τον προπονητή Ηλία Κορώνα

Την παρέα των μεταλλίων μας κλείνει η μικρούλα Στεφανία Παραγιούτσικου. Η αθλήτριά μας, αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία, κατάφερε να κερδίσει κι εκείνη δύο μετάλλια. Ήταν 3η στο τετραπλούν με επίδοση 13,48μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,28μ. Η αγωνιστικότητα και το πάθος δε, που επέδειξε η νεαρή αθλήτρια, μας συγκίνησε πραγματικά όλους αφού αγωνίστηκε με σημαντικές ενοχλήσεις και τις δύο μέρες των αγώνων.
Η Μαρία Βουρβούλια αγωνίστηκε στον ακοντισμό και με επίδοση 25,77μ. πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, κατέλαβε την 7η θέση.
Τέλος τα υπέροχα κοριτσάκια μας στην σκυταλόδρομία 4Χ80 με δύο αθλήτριες της μικρότερης κατηγορίας, με επίδοση 43,64 διέλυσαν το προηγούμενο ρεκόρ τους και κατέλαβαν την 8η θέση. Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Ελένη Αντζούρη, Αντωνέλα Σαρρή, Μαρία Βούλγαρη και Δέσποινα Καυκούλα.
Ένα τεράστιο μπράβο αξίζουν σίγουρα οι προπονητές μας, Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους γονείς, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, ώστε να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο αυτή την όμορφη αθλητική οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το