Αθλητισμός

Εξετάσεις στο Shinkyokushinkai καράτε από την Ακαδημία Βόλου

Πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στα τμήματα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου (Α.Σ.Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία). Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν ανά τμήμα και ανάλογα με τους βαθμούς των εξεταζόμενων. H ύλη των εξετάσεων περιελάμβανε Kihon (βασικές τεχνικές), Kata (σύνολο τεχνικών εναντίων φανταστικών αντιπάλων), Kumite (ελεύθερος αγώνας) καθώς και ασκήσεις για αντοχή και ενδυνάμωση. Επίσης, στην ύλη των εξετάσεων συμπεριλήφθηκε και θεωρία όσο αφορά το άθλημα του Shinkyokushinkai καράτε, σύμφωνα πάντα με την διδακτέα ύλη και τα πρότυπα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai (WKO). Οι αθλητές και αθλήτριες που προήχθησαν στο επόμενο βαθμό με επιτυχία είναι οι εξής:
10ο kyu: Κοίλια Κων/να, Κοίλιας Γιώργος, Καραλή Εύα, Στιβαχτής Στάθης, Ορφανίδης Πέτρος, Καλιαντζόγλου Κωνσταντίνος.
9ο kyu: Kαπουράνης Κων/νος, Καπουράνης Παναγιώτης, Κουφογεώργου Κατερίνα, Σαράντης Άρης.
8 kyu: Μαλακασιώτη Ελευθερία, Βελούτσος Γιώργος, Κωστήρα Ζωή, Κωστήρας Αλέξανδρος, Κινατσίδης Βασίλης, Καποδίστριας Κων/νος.
7 kyu: Λιασκοβίτης Δημήτρης, Ντιντάκης Χάρης.
6 kyu: Σπανού Ελένη, Βλαχάκη Φιλουμένη, Σκόρα Αικατερίνη, Σκόρας Θωμάς, Βασιλός Φίλιππος, Παραδείσου Κων/νος, Μπάλκου Δημήτρης, Βουλτσιάδης Δημήτρης.
5 kyu: Βανακλιώτη Αννέτα, Τσιλιώνης Μάριος, Μούτου Αθηνά.
4 kyu: Ανδριάνη Αικατερίνη, Ανδριάνη Θεοφανία, Σουλιώτη Έλενα, Χατζίρη Κατερίνα, Ζαχόπουλος Δημήτρης, Σταυρίτη Χριστίνα.
3 kyu: Παπανικολάου Ιωάννα.
2 kyu: Πρασσάς Απόστολος, Τσακρί Ελεονώρα.
1 kyu: Παπαδόπουλος Ευάγγελος.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου Κοσμίδη Γιώργο, προπονητή Γ.Γ. Αθλητισμού και αρχηγό-εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai με την παρουσία της τεχνικής διευθύντριας του συλλόγου και πρωταθλήτριας Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυς.
Οι απονομές των πτυχίων και των ζωνών θα πραγματοποιηθούν στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou (17.30). Οι επόμενες εξετάσεις βαθμών θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο για τους υπόλοιπους αθλητές, ενώ οι εξετάσεις μαύρων ζωνών Dan στο Winter camp της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το