Αθλητισμός

Εξετάσεις Shinkyokushinkai στο Τρίκερι

Μέσα σε ένα όμορφο καλοκαιρινό περιβάλλον στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου στο Τρίκερι Μαγνησίας έγιναν οι πρώτες εξετάσεις προαγωγής βαθμών Kyu των τριών τμημάτων καράτε του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τρικέρων.
Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον αρχηγό-εκπρόσωπο του ελληνικού Shinkyokushinkai και διευθύνοντα προπονητή της Ακαδημίας Γιώργο Κοσμίδη και την τεχνικό διευθυντή Βίκυ Κοσμίδου παρουσία όλων των γονέων, φίλων και συγγενών των αθλητών.
Η όλη εκδήλωση άρχισε με την Sensei Βίκυ Κοσμίδου, η οποία προετοίμασε όλα τα παιδιά και στην συνέχεια ανέλαβε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης ο οποίος προχώρησε στις εξετάσεις των βασικών τεχνικών αναλυτικά σύμφωνα με την ύλη των βαθμών.

Οι αθλητές που εξετάστηκαν και απέκτησαν το 10ο kyu πορτοκαλί ζώνη είναι οι: Σαρακατσάνου Σοφία, Κλίαρης Δημήτριος, Κλίαρη Ελένη, Λάντζου Μόρφω, Λάντζου Ευτυχία, Σκούρας Ιωάννης, Παλιαρούτη Μαρίλια, Νιζάμης Ιωάννης, Νιζάμη Ασημίνα, Φορτούνα Ραφαέλα, Γιαμαρέλου Κατερίνα, Γιαμαρέλου Ιωάννα-Γεωργία, Γιαμαρέλου Ελένη, Γιαμαρέλου Ασημίνα, Νιζάμη Ιωάννα, Νιζάμης Ιωάννης, Αγριδοπούλου Δέσποινα, Παλιαρούτης Στέφανος, Γρίβου Δάφνη, Λάντζος Νικόλαος, Τσιβελέκος Κωνσταντίνος, Δυχτά Αγλαΐα, Παλιαρούτης Χαράλαμπος, Μπατάκας Δημήτριος, Κορδομπής Νικόλαος, Κλίαρης Χαράλαμπος, Κλίαρης Κωνσταντίνος, Κουρής Απόστολος Εμμανουήλ.
Για το 9ο kyu μπλε-άσπρη ζώνη, πέτυχαν οι: Κοττάς Γεώργιος και Κοττάς Δημήτριος.

Τα τμήματα άρχισαν να λειτουργούν από τα μέσα Οκτωβρίου και η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών ήταν μεγάλη, ενώ κατά την διάρκεια της απαγόρευσης των μαθημάτων, παραδίδονταν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από την Sensei Κοσμίδου Βίκυ για να συνεχιστεί η επαφή τους με το άθλημα του καράτε.
Ήταν μία όμορφη γιορτή των παιδιών και των γονέων με το κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς με αρίστη οργάνωση από τα μέλη του συλλόγου σε ένα ξεχωριστό απόγευμα που εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους με την άψογη εμφάνιση όλων των παιδιών και την μοναδική, αλλά δυναμική επίδειξη των δυο αδελφών πρωταθλητριών της Ακαδημίας, της Μαλινδρέτου Ιωάννας και της Βάσια. Παρόντες και οι γιατροί της Ακαδημίας και της Ένωσης του ελληνικού Shinkyokushinkai Μαλινδρέτος Παύλος και Σωτηρόπουλος Θάνος, αλλά και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κουφογεώργος Απόστολος. Παρούσα και η ταμίας της Ακαδημίας Κατερίνα Κοσμιδου η οποία ακούραστα ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Με το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν οι απονομές των πτυχίων και ζωνών καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες. Τιμητικές πλακέτες απένειμε ο κ. Κοσμίδης στην πρόεδρο του συλλόγου Λάντζου Μαρία και την Γραμματέα Κλιάρη Μαρία, ενώ μετάλλια απένειμε και στα υπόλοιπα μέλη και συγκεκριμένα στους Τσιργή Βαγγέλη (αντιπρόεδρος), Καραμπέτη Φούλα (ταμίας) και Τσάνη Μόρφω (μέλος).Τιμητικά μετάλλια για την συμμετοχή τους στα τμήματα Καράτε απονεμήθηκαν στους Νικόλα Λάντζο, Μόρφω Λάντζου, Μαρία Δυχτά και Φιλίτσα Σίμου.
Ένα καλάθι με τοπικά χειροποίητα προϊόντα δώρισαν οι γονείς των αθλητών στους προπονητές, ενώ ετοίμασαν μπουφέ και πρόσφεραν ωραία εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε γεύμα από τα μέλη του συλλόγου στους προς τιμή των προπονητών στο ψητοπωλείο «ο Αχιλλέας». Ο διευθύνων προπονητής και η τεχνικός διευθυντής ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο, για την ζεστή φιλοξενία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το