Κόσμος

Εξαιρετική η υγεία του Ομπάμα

Barack Obama

Άκρως υγιής είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα όπως τονίζει ο προσωπικός του γιατρός λόγω της καθημερινής του άσκησης και της καλής του διατροφής.

Μάλιστα, όπως είπε ο Ρόνι Τζάκσον σε δήλωση του Λευκού Οίκου, ο 54χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μειώσει και τα επίπεδα χοληστερίνης σε σχέση με αυτά που είχε πριν από 1,5 χρόνο.
Ως πρώην καπνιστής, ο κ. Ομπάμα συνεχίζει πλέον να χρησιμοποιεί τσίχλα νικοτίνης κάθε τόσο και να παίρνει φάρμακα για περιστασιακά συμπτώματα γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, είπε ο γιατρός του.
Τα αποτελέσματα των γενικών εξετάσεων του Ομπάμα έδειξαν ότι η χοληστερίνη του έπεσε στο 188 από το 213 τον Μάιο του 2014 ενώ το βάρος του έπεσε στα 79 κιλά από τα 81,6 κιλά. Το ύψος του είναι 1,87 μ.
“Η προσήλωση του προέδρου στην υγιεινή διατροφή και ένα συνεπές πρόγραμμα άσκησης έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση στο λίπος της μάζας σώματος και το χαμηλότερο επίπεδο χοληστερίνης. Όλες οι κλινικές πληροφορίες δείχνουν ότι ο πρόεδρος είναι σήμερα πολύ υγιής και ότι θα παραμείνει υγιής κατά τη διάρκεια της θητείας του”, αναφέρει ο γιατρός του.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το