ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβλήθηκε η συναυλία της Καμεράτα

Πολιτισμός

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Απεβίωσε και κηδεύεται η Βασιλική Χρηστάκη

Τοπικά

Οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ και η καύση σκουπιδιών

Άρθρα

Τι ισχύει για τους οδηγούς άνω των 74 ετών

Ελλάδα

Ο Μέριλιν Μάνσον βρίσκεται στην Ελλάδα

Lifestyle, Θ Plus

Νέος ογκολόγος από σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοπικά

Πόσοι και πόσα χρωστούν στην Εφορία

Οικονομία

Έφυγε από τη ζωή 64χρονος στα Πλατανίδια

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Εξασφαλισμένη η μεταφορά των παιδιών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), κ.κ. Ζωβοϊλης Αθανάσιος και κ. Ιντζεσίλογλου Αργυρώ. Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του ΕΕΕΕΚ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Δ.Σ., ότι για τα εννέα παιδιά που χρήζουν βοήθειας μεταφοράς, από και προς το σχολείο, θα εξασφαλιστεί η μεταφορά τους, με απόλυτη ασφάλεια από ειδικά διαμορφωμένα οχήματα.

Τους ενημέρωσε μάλιστα ότι μόλις την Πέμπτη 13-9-2018 εστάλη από το ΕΕΕΕΚ προς την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανάλογο αίτημα, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας να ενεργούν άμεσα, προκειμένου να διατεθεί ειδικό όχημα κατ’αρχήν από το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, για την μεταφορά των μαθητών, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Σε αντίθετη περίπτωση που αδυνατεί για κάποιο λόγο, το θέμα θα επιλυθεί με τη μίσθωση ειδικού διαμορφωμένου οχήματος από την Περιφερειακή Ενότητα.

Τους επεσήμανε παράλληλα ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνδράμει στην καμπάνια, που ξεκινά το ΕΕΕΕΚ προς την κατεύθυνση αγοράς ειδικού οχήματος από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Τέλος η κ. Κολυνδρίνη αποφάσισε φέτος η μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Βόλου στηρίζοντας Ιδρύματα και Συλλόγους, να είναι αφιερωμένη στα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, απόφαση που έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από τους εκπροσώπους του ΕΕΕΚ.

Οι κ.κ. Ζωβοϊλης και Ιντζεσίλογλου ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη, για την σημαντική βοήθεια και στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προς το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και ειδικά προς τα π

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το