Αθλητισμός

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομου τζόγου. Συνελήφθησαν 125 άτομα

podosfairo
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση τεράστιου κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Η οργάνωση χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα πολυτελείς μεζονέτες σε Βόρεια και Νότια Προάστια. Στην πλειοψηφία τους Ασιάτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράστηριότητα, τα μέλη της οποίας στην πλειοψηφία τους, ασιατικής καταγωγής δρατηριουποιούντο στην διεξαγωγή παράνομων στοιχημάτων μέσω διαδικτύου.

 Η οργάνωση χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα πολυτελείς μεζονέτες στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής. Συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 125 αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής, κυρίως από Κίνα και Ταϊβάν και τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων και 18 αρχηγικά μέλη.

Κατασχέθηκαν μεγάλη χρηματικά ποσά και πλήθος ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητών και τάμπλετ, συστημάτων ενδοεπικοινωνίας, ηλεκτρονικός εξοπλισμός κλπ. Μετά το πέρας των ερευνών αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: news247.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το