Τοπικά

Εξαπάτησε γιατρό στο Κέντρου Υγείας Τυρνάβου

Ήταν αργά απόγευμα μια από τις προηγούμενες αυγουστιάτικες ημέρες, όπου ο καύσωνας συνέχιζε να δημιουργεί μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα στον κάμπο του Τυρνάβου. Οι πολίτες, χαλαρά άντεχαν την αυγουστιάτικη ζέστη περιμένοντας να πέσει ο ήλιος και να δροσίσει κάπως τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και η λειτουργία της βάρδιας στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Οι εργαζόμενοι, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό περνούσαν τις ώρες με κάποια περιστατικά στις Πρώτες Βοήθειες χωρίς επίσης ιδιαίτερα προβλήματα, παρά τη ζέστη.

Ξαφνικά εμφανίστηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου ένας καλοσυνάτος ψηλός ευθυτενής και καλοντυμένος κύριος ο οποίος άρχισε να κλαίει και να εξιστορεί στους γιατρούς το πάθημά του. Είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας και δεν είχε τα χρήματα πλέον -αφού του έκλεψαν και το πορτοφόλι- για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Καβάλα, απ΄ όπου όπως είπε καταγόταν. Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και κυρίως η γιατρός της βάρδιας, συμπόνεσαν τον καλοσυνάτο κύριο. Μάλιστα επειδή δήλωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, τον εξέτασαν και του έδωσαν παραπεμπτικό για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Η εξέτασή του νομότυπα καταγράφηκε στα βιβλία του Κέντρου Υγείας και το κατά τα άλλα «θύμα» κλοπής έδωσε την ταυτότητά του με τα πραγματικά του στοιχεία. Ωστόσο ο συγκεκριμένος κύριος συνέχιζε να κλαίει και να … χτυπιέται για το κακό που του συνέβη, στην «κλοπή» δηλαδή σε τέτοιο σημείο που η γιατρός της βάρδιας τον συμπόνεσε και τον λυπήθηκε και του έδωσε δανεικά 20 ευρώ ώστε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και από εκεί δικοί του άνθρωποι να τον μεταφέρουν στην Καβάλα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η γιατρίνα όμως του Κέντρου Υγείας που δάνεισε τον ευπρεπή κύριο δεν μπορούσε να ησυχάσει καθώς κάτι δεν της πήγαινε καλά, σκέψη που έκαναν και άλλα στελέχη του Κέντρου Υγείας. Έχοντας τα πραγματικά στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητάς του μπήκε στο διαδίκτυο και διαπίστωσε και με φωτογραφία ότι πρόκειται για ένα σεσημασμένο άτομο από την αστυνομία το οποίο έδρασε στα Φάρσαλα, ακόμα και στο Λουτράκι.

Μάλιστα η έγκριτη εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής τον Απρίλιο του 2011 είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον απίθανο αυτόν κύριο και με φωτογραφία, από την οποία τον αναγνώρισε η γιατρός του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής ο εν λόγω κύριος το έχει σύστημα να βρίσκει κορόιδα να παίρνει από ψιλά, 50, 100 ευρώ, μέχρι όσο του προκύψει και να καλοπερνά εις υγείαν του κορόιδου, είναι σεσημασμένος, παίρνει από τον καθένα όσα μπορεί και είναι ελαιοχρωματιστής.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Θεωρείται γνώστης της αγοράς, της ψυχολογίας του κόσμου, που είναι …αλεπού στις αγοραπωλησίες και μάλιστα στην Κομοτηνή ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές, έπεσε θύμα του συγκεκριμένου απατεώνα που κατάφερε να του παρουσιαστεί ως μεγαλοκτηνοτρόφος από τη Λάρισα που ενδιαφερόταν για αγοραπωλησία σπιτιού, ιατρείου για την κόρη του κι εξοχικού. Ο υπεράνω υποψίας εν δυνάμει αγοραστής πήγε στη Μέση, στο Φανάρι, στην Κομοτηνή να δει τα ακίνητα, έμεινε ενθουσιασμένος κι εκδήλωσε ενδιαφέρον αγοραπωλησίας. Το κυριότερο είναι ότι γνώρισε τη Θρακιώτικη φιλοξενία, του πρόσφερε καφέ δίπλα στο κύμα, αλλά και πλούσιο μενού με πολλές συζητήσεις επί παντός επιστητού σε ψαροταβέρνα της Κομοτηνής με εκλεκτό μεζέ για να καταφέρει στη συνέχεια να του αποσπάσει 1.000 ευρώ που θα του τα επέστρεφε σε λίγες ώρες, αφού έδωσαν ραντεβού το απόγευμα. Όταν αυτός δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού, ο επιχειρηματίας κάτι ψυλλιάστηκε, πήγε να τον αναζητήσει στο ξενοδοχείο του, αλλά ήταν άφαντος. Έκανε μήνυση και καταγγελία στην αστυνομία, έδειξε και την αναμνηστική φωτογραφία που είχαν βγει και τότε πληροφορήθηκε ότι ο εν λόγω κύριος το έχει σύστημα να βρίσκει κορόιδα να παίρνει από ψιλά, 50, 100 ευρώ, μέχρι όσο του προκύψει και να καλοπερνά εις υγείαν του κορόιδου…

Τέλος σε ό,τι αφορά στη γιατρό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου από την οποία ο εν λόγω κύριος της απέσπασε τα 20 ευρώ δημοσιοποιεί το περιστατικό όχι για τα 20 ευρώ, αλλά για να γίνει γνωστό το περιστατικό και να μην πέσουν θύματα και άλλοι συμπολίτες μας. Τα 20 ευρώ; Αυτά μάλλον… πέταξαν.

Πηγή: Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το