Ελλάδα

Εξαλλος, ξανά, ο Διαμαντόπουλος με τον Πανούση

Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011.   ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ

Νέα «πυρά» κατά του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, με αφορμή φερόμενη αναφορά του υπουργού σε ομιλία του ότι θέλει να διατηρήσει «το κεκτημένο Δένδια στο κέντρο της Αθήνας».

«Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις… Μόλις μάθαμε πως το σήριαλ ‘Νόμος και τάξη’ της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία που έπαιζε καθε μέρα στα δελτία των 8:30 και το καταγγέλαμε, αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί…», αναφέρει ο βουλευτής.

Και προσθέτει: «Προφανώς παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου…».

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από ένα μήνα περίπου, με αφορμή την εντολή που δόθηκε για την επέμβαση της αστυνομίας στην κατάληψη της πρυτανείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει και πάλι επίθεση μέσω Facebook κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζητώντας την παραίτησή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το