Θ Plus

Έξαλλοι χρήστες των social media με φωτογραφίες νιόπαντρου ζευγαριού

Την οργή τους εξέφρασαν χιλιάδες χρήστες στα social media παρατηρώντας περίεργες λεπτομέρειες στις γαμήλιες φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο μία νιόπαντρη Αμερικανίδα.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στις φωτογραφίες που ανέβασε στo ΤikTok η νύφη από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, απεικονίζονται οι νεόνυμφοι και η παράνυμφος να δείχνει μία… ιδιαίτερη οικειότητα στον γαμπρό.
Στις φωτογραφίες, την προσοχή όλων τράβηξε η μελαχρινή παράνυμφος που στέκεται δίπλα στον γαμπρό, σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

Σε ένα στιγμιότυπο που ανέβηκε στο TikTok, το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να χαμογελά το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά η παράνυμφος πιανόταν από το μπράτσο του γαμπρού.

Σε άλλη φωτογραφία, ενώ η νύφη και ο γαμπρός κοιτάζονται στα μάτια, η παράνυμφος κρατά το χέρι του γαμπρού.

«Δεν πήρε το μήνυμα ότι δεν ήταν η νύφη;!!!!!», διερωτάται ένας χρήστης. Ένας άλλος παραδέχτηκε ότι «θα έχανε τη γη κάτω από τα πόδια του» αν του συνέβαινε κάτι ανάλογο. Ένας τρίτος προέτρεψε εμμέσως πλην σαφώς τη νιόπαντρη νύφη να του «δώσει τα παπούτσια στο χέρι»: «Θα έπαιρνα διαζύγιο», γράφει στο μήνυμά του.

Το σχετικό βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές ωστόσο, ο σχετικός λογαριασμός στο TikTok έχει διαγραφεί, όπως επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι προσπάθησε να τα… μπαλώσει βλέποντας τις σφοδρές αντιδράσεις των χρηστών με τον γαμπρό να ισχυρίζεται ότι η παράνυμφος έχασε την ισορροπία της και ήταν έτοιμη να πέσει, γι’ αυτό προσφέρθηκε να τη στηρίξει.

«Ο φωτογράφος είπε στο γαμήλιο πάρτι να κάνει μια τρελή πόζα ενώ εγώ και η γυναίκα μου φιλιόμασταν, εκείνη το έκανε και παραλίγο να πέσει κάτω», είπε ο γαμπρός. «Συγγνώμη που απογοητεύω όλους όσοι ήθελαν να πιστεύουν ότι είμαι άπιστος και η παράνυμφος αντροχωρίστρα», πρόσθεσε. Αλλά πολλοί χρήστες του TikTok δεν τον πίστεψαν.

«Αν έχανα την ισορροπία μου, θα τον έπιανα από τον ώμο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές πόζες που ο γαμπρός με την παράνυμφο είναι πιασμένοι χέρι- χέρι. Δεν τίθεται θέμα ισορροπίας», υποστήριξε ένας άλλος.

«Λυπάμαι που του κρατάει ακόμη και το χέρι όσο φιλιέστε! Και την πιάνει ο ίδιος από πίσω δεξιά. Πώς αγνοείς κάτι τέτοιο;», είπε ένας χρήστης απευθυνόμενος στη νύφη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το