Αθλητισμός

Εξαιρετική πορεία διέγραψε το ΓΕΛ Αγριάς – Έφτασε στις 9 καλύτερες σχολικές ομάδες χάντμπολ της χώρας

Σταθεροί στις διακρίσεις τους στο χάντμπολ, εδώ και επτά χρόνια είναι οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αγριάς, που τη φετινή σεζόν έφτασαν μέχρι εννέα καλύτερες της χώρας.
Στις 5 Απριλίου κέρδισαν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη της Λάρισας με 25-23. Την Τετάρτη επιβλήθηκαν με 25-19 του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλίας για 4η χρονιά τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ την επόμενη ημέρα νίκησαν και το 6ο ΓΕΛ Λαμίας με 35-21 και προχώρησαν ακόμα ένα βήμα στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, δηλαδή στις εννέα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Χθες από τα χαράματα ταξίδευσαν στο Άργος, μία πόλη με παράδοση στο χάντμπολ και με άξιο εκπρόσωπο τον Διομήδη που είναι η μοναδικός ελληνικός σύλλογος με ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Εκεί το ΓΕΛ Αγριάς είχε τρομερά δύσκολο έργο απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Άργους και ηττήθηκε με 40-21. Ουσιαστικά ήταν ο τρίτος αγώνας σε 48 ώρες και μετά από 12ωρο ταξίδι, οπότε και η κούραση έπαιξε το ρόλο της.
Στην ομάδα του ΓΕΛ Αγριάς γυμναστής είναι ο κ. Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, όλα αυτά τα επτά χρόνια της εξαιρετικής πορείας του σχολείου, ενώ συμμετέχουν οι μαθητές: Μακρής Γιάννης, Χιώτης Κωνσταντίνος, Μακρής Γεώργιος, Καραγιάννης Αστέρiος, Προβιάς Γεώργιος, Κωστανάσιος Γεώργιος, Ζαρίφης Μανώλης, Θεοτόκογλου Ορέστης, Κίτσος Μίλτος, Σούλα Άλγκερτ, Γανωτής Αριστοτέλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το