Αθλητισμός

Εξαιρετική παρουσία από τις αθλήτριες του ΝΟΒΑ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα κορασίδων Α’ στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα κορασίδων Α’ στην καλλιτεχνική κολύμβηση, αφού κατάφεραν να επιστρέψουν στον Βόλο με δυο ασημένια μετάλλια σε ισάριθμους τελικούς και μια πρώτη θέση στο αγώνισμα των φιγούρων.

Πιο συγκεκριμένα το ντουέτο του βολιώτικου ομίλου με τις Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Κωνσταντίνα Γρηγορίου (αναπληρωματική) κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση και να κερδίσουν το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για τον ΝΟΒΑ.

Οι Δήμητρα Ουρανίτσα, Ελένη Φράγγου, Δήμητρα Τιλελή (αναπληρωματική) κατέλαβαν την 4η θέση με μια πολύ καλή παρουσίαση του προγράμματός τους. Πρώτο αναδείχθηκε το ντουέτο του Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης καθώς το ίδιο σωματείο κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο.

Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια του ΝΟΒΑ ήρθε στον τελικό του ομαδικού με τις Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Δήμητρα Τιλελή και Ελένη Φράγγου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης ενώ στην 3η θέση βρέθηκε η ομάδα του Ν.Ο. Χανίων.

Παρά πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και στο αγώνισμα των φιγούρων με τα εξής αποτελέσματα για τις αθλήτριες του βολιώτικου ομίλου: 1η Ζωή Καράγγελου, 6η Δήμητρα Ουρανίτσα, 11η Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, 14η Ελένη Φράγγου, 43η Ιφιγένεια Καραγιάννη, 45η Κωνσταντίνα Γρηγορίου, 84η Δήμητρα Τιλελή, 135η Άνθη-Ιουλιανή Καλαούζη, 152η Μαρία Μουράβα. Συνολικά μετείχαν 173 αθλήτριες.

Το Δ.Σ. του ΝΟΒΑ δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις προπονήτριες Εβίτα Κοφίδου και Δήμητρα Ζαντερίου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των αγώνων οι αθλήτριες πέρασαν από τεστ με σκοπό τη συμμετοχή τους στο καμπ της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Από την πλευρά του ΝΟΒΑ πέρασαν τα τεστ οι Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Δήμητρα Ουρανίτσα και Ελένη Φράγγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το