Τοπικά

Εξαιρέθηκαν έργα από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμυρού για να εξασφαλισθούν κονδύλια

Στον δήμο Αλμυρού και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκες  σήμερα , έγινε τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, με εξαίρεση έργων  για να εξασφαλισθούν κονδύλια ώστε να λειτουργήσει ο δήμος, χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού του 2020.«Αυτή τη νέα χρονιά θα έχουμε μόνο συνεχιζόμενα έργα», δήλωσε ο δήμαρχος.

«Έχουμε πρόβλημα να καταρτίσουμε τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς γιατί στο τεχνικό πρόγραμμα υπάρχουν έργα που δεσμεύουν τα τακτικά έσοδα», τόνισε η αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μπέη και ανακοίνωσε πως εξαιρούνται ένα γήπεδο 3*3 στην κοινότητα της Βρύναινας, τσιμεντοστρώσεις στον δήμο Αλμυρού 50.000, εσωτερική οδοποιία 50.000, αναπλάσεις στην πλατεία Πτελεού 50.000, αναπλάσεις στο Κρόκιο 30.000 και τσιμεντροστρώσεις στην Ανάβρα 30.000 ευρώ και διαμορφώσεις των αύλειων χώρων σχολείων ύψους 88.000 ευρώ.

Την διαμαρτυρία του εξέφρασε ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Πτελεού για την εξαίρεση της Πλατείας, με τον δήμαρχο να τονίζει πως θα ενταχθούν άμεσα ξανά σε νέο τεχνικό πρόγραμμα, τον Μάρτιο καθώς για το έργο δεν υπάρχει και μελέτη.

Κριτική στη δημοτική αρχή για την πολιτική που ακολουθεί ασκήθηκε από τον κ. Εσερίδη λέγοντας πως εγκαταλείπει τις ανάγκες των χωριών.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το