Τοπικά

Εξαφάνιση 31χρονου στον Βόλο – Είχε στήσει σκηνή στον λόφο της Γορίτσας

Σύμφωνα με ανάρτηση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ένας νέος άνθρωπος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται στον Βόλο. Πρόκειται για τον Ανδρέα Μποτονάκη, 31 ετών ύψος, ο οποίος είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.80μ. Τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ήταν στις 21 Ιουλίου κοντά στο Νοσοκομείο του Βόλου. Θεωρείται ότι τελευταία έμενε σε μικρό αντίσκηνο στη Γορίτσα. Όποιος έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6944226627 ή να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Η ανάρτηση έγινε με την άδεια των συγγενών του.

Ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει μόνιμα, συνέχισε στο Αμύνταιο Φλώρινας και κατέληξε στο Βόλο, όπου κατασκήνωσε τελικά στο λόφο της Γορίτσας με μία μπλε σκηνή.

Το newsit.gr μίλησε με τη μητέρα του 31χρονου, η οποία ζει μέσα στην αγωνία και αναφέρει: «Ο γιος μου έφυγε εδώ και περισσότερο από ένα μήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου στις 8 Ιουλίου είχε πάει να τον δει στον Βόλο όπου είχε κατασκηνώσει και του πήγε και λίγα ρούχα που χρειαζόταν. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Στις 20 Ιουλίου έκλεισε το κινητό του και απ´ότι είδαμε και τις τελευταίες τραπεζικές συναλλαγές τις έκανε στις 22 του μηνός. Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία κίνηση και δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε. Ζούμε μέσα στην αγωνία.
Φοβόμαστε μήπως έχει γίνει κάτι κακό. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία και το άγχος. Αύριο θα πάω με τον πατέρα του στον Βόλο να ψάξουμε κι εμείς. Πρέπει να βρεθεί σύντομα. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το