Τοπικά

Εξ’ αποστάσεως μοριοδοτούμενη επιμόρφωση-πιστοποίηση στην Ιστοριογραμμή

Το 9μηνο μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην Ιστοριογραμμή/Storyline με επιστημονική υπεύθυνη την μόνιμη διδάσκουσα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιφιγένεια Ηλιοπούλου Ιφιγένεια, εξειδικευμένη στην Ιστοριογραμμή, εκπρόσωπο της Ελλάδας στο διεθνές δίκτυο Storyline και ιδρύτρια της Storyline Greece, ξεκινά στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Π.Θ. τέλη Σεπτεμβρίου. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις με βάση την τρέχουσα νομοθεσία που αφορούν στην μοριοδότηση για προσλήψεις – διορισμούς εκπαιδευτικών και για κρίσεις στελεχών και εφοδιάζει τους εκπαιδευόμενους με πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Περισσότερα στο https://bit.ly/3ijX7aq
Για αιτήσεις εδώ: https://bit.ly/3ihkscK.
H εκπτωτική πολιτική εδώ:https://bit.ly/35u5RqB

Η παρούσα επιμόρφωση απευθύνεται σε:
1. Στελέχη της εκπαίδευσης
2. Εκπαιδευτές Ενηλίκων /Εκπαιδευτικών
3. Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων (μόνιμους, αναπληρωτές και ωρομίσθιους)
4. Ειδικούς Παιδαγωγούς
5. Πτυχιούχους και Φοιτητές Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής
και της αλλοδαπής
6. Όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης, Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Μουσεία

Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με απόλυτη υπευθυνότητα από μια δυνατή ομάδα εκπαιδευτών, διδακτικών μελών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεγάλη εμπειρία και γνώση στις θεματικές ενότητες του προγράμματος. Η επιστημονική υπεύθυνη, η κα. Ηλιοπούλου Ιφιγένεια, μόνιμη διδάσκουσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, έχει εξειδικευτεί στην Ιστοριογραμμή στο Πανεπιστήμιο Strathclyde στη Μ. Βρετανία. Έχει μια μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση της Ιστοριογραμμής τόσο σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων όσο και σε φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων και προσδοκά μέσω αυτού του προγράμματος να την γνωστοποιήσει σε όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διεθνές δίκτυο της Storyline και έχει ιδρύσει την Storyline Greece.
Διαδικασία Εισαγωγής
Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά EΔΩ: https://bit.ly/30a6Ack έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πληροφορίες – Επικοινωνία:
Ιστοσελίδα του Προγράμματος http://learning.uth.gr/?p=6126
E-mail: [email protected], [email protected], [email protected] & [email protected]
Tηλ.: 6944384359 (09:00–14:00 και 18:00-20:00) και 24210–06366 (9:00–15:00).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το