Ελλάδα

Εβρος: Τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τις Καστανιές

Σε μία ακόμη πρόκληση προχώρησε η Αγκυρα όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, καθώς τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τις Καστανιές Εβρου για να «επιβλέψει» την κατάσταση στα σύνορα, όπου χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Οπως ανέφερε ο απεσταλμένος του OPEN, Ζήσης Μούσιος, το τουρκικό ελικόπτερο ήθελε να δει την διάταξη των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων και να εντοπίσει αδύνατα σημεία της από όπου θα μπορούσε να γίνει μια επιτυχημένη «προώθηση» προσφύγων και μεταναστών. Το ελικόπτερο ανήκε στην τουρκική Στρατοχωροφυλακή και παρέμεινε πάνω από την περιοχή για περίπου 3 με 4 λεπτά.

Συνεχίζονται τα επεισόδια στον Εβρο
Συνεχίζονται τα επεισόδια στον Έβρο, όμως για άλλη μια φορά παρουσιάζεται η τουρκική προκλητικότητα και το οργανωμένο σχέδιο του Ερντογάν, καθώς φαίνεται πως δεν είναι μόνο πρόσφυγες και μετανάστες που πετούν χημικά προς την ελληνική πλευρά, αλλά και Τούρκοι αστυνομικοί. Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν σταματά εκεί καθώς στήνει πρόχειρους καταυλισμούς κατά μήκος του Έβρου. Κι αυτό μπορείτε να το δείτε μέσα από το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του OPEN στην Κωνσταντινούπολη, Μαρίας Ζαχαράκη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το