Τοπικά

Η ΕΒΟΛ στηρίζει τις άπορες οικογένειες προσφέροντας δωροεπιταγές και προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας

Συνολικά 400 σακούλες με προϊόντα της ΕΒΟΛ, πρόσφερε σήμερα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωση, προκειμένου να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες συμπολίτες. Εκτός από τα προϊόντα, προσφέρθηκαν επίσης δωροεπιταγές των 50 ευρώ, ώστε να μπορέσουν οι συγκεκριμένες οικογένειες να κάνουν τα ψώνια τους για τις γιορτινές ημέρες.

«Ευχαριστούμε τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της να συνεργαστεί με τη Μητρόπολη και να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

Στο ναό προσήλθαν σήμερα αναξιοπαθούντες από τις ενορίες των Αγίων Αναργύρων, του Αγίου Τρύφωνα, των Αγίων Θεοδώρων και του Αγίου Παντελεήμονα. Συνολικά δόθηκαν προϊόντα και δωροεπιταγές σε 105 οικογένειες.

 

Το ίδιο πρόγραμμα υλοποιείται και στους ναούς Αγ. Κωνσταντίνου, Αναλήψεως, Αγίου Βασιλείου και Ευαγγελίστριας, που επιλέχθηκαν από την ΕΒΟΛ και θα παραλάβουν σακούλες με προϊόντα και διατακτικές για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Για την πρωτοβουλία ο εκπρόσωπος της ΕΒΟΛ Βαγγέλης Οικονόμου ανέφερε:
«Σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Δημητριάδος δίνονται σε πέντε ενορίες της περιοχής μας 400 σακούλες με προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας καθώς και μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ για να μπορέσουν οι αναξιοπαθούντες να πάνε στα καταστήματα της περιοχής και να αγοράσουν τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ευχόμαστε του χρόνου να μην χρειαστεί κανένας τη βοήθεια κανενός. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια».
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε επίσης πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ είναι στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το