Θ Plus

Eurovision: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή της Ελλάδας

Δόθηκαν πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής που συγκρότησε η ΕΡΤ για τον φετινό 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Πιο συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή της Ελλάδας συμμετέχουν οι: Νίκος Νικολακόπουλος (πρόεδρος Επιτροπής – διευθυντής προγράμματος μουσικών ραδιοφωνικών σταθμών), Ειρήνη Καράγιαννη (τραγουδίστρια όπερας), Μανόλης Παντελιδάκης (σκηνογράφος), Στέλλα Χροναίου, (τραγουδίστρια – vocal coach), Θανάσης Αλευράς, (ηθοποιός – performer), Νανά Μπινοπούλου, αναπληρωματικό μέλος – τραγουδίστρια

Τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στον Τελικό θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας του metal rock Gus G, Κώστας Καραμητρούδης.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής καλούνται να κρίνουν τη φωνητική ικανότητα του τραγουδιστή, τις επιδόσεις στη σκηνή, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία του τραγουδιού και τη συνολική εντύπωση της ζωντανής εμφάνισης. Οι κριτές ταξινομούν όλες τις συμμετοχές, εκτός από εκείνη της δικής τους χώρας.
Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής γίνεται παραδοσιακά κατά τη διάρκεια της γενικής πρόβας, το βράδυ πριν από κάθε ζωντανό show της Eurovision. Η πρόβα μεταδίδεται στις επιτροπές μέσω δορυφόρου και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών τους πρέπει να φυλάσσονται μυστικά μέχρι τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το