Αθλητισμός

Euroleague: Οι διαιτητές καταγγέλλουν λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ντέρμπι ήταν γεμάτο παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν για την Euroleague.
Στις σημειώσεις τον διαιτητών αναφέρονται τα εξής:
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρεις θεατές στην πρώτη σειρά των court seat απέναντι από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές με εκφράσεις όπως «F..k you», «we f..k your mother». Την ίδια ώρα έκαναν προσβλητικές χειρονομίες.
Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21” να μένουν για τη λήξη, χρησιμοποιήθηκε λέιζερ σε πρόσωπο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.
Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε, «τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».
Ακολούθως σημειώνουν τις δύο τεχνικές ποινές ενώ τονίζουν πως δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ.

Η θέση του Παναθηναϊκού
Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν «κατηγορήθηκαν» για στοιχηματισμό και ότι οι όποιες καταγγελίες που έγιναν αφορούσαν… υποσχέσεις των «ερυθρόλευκων» προς τους «γκρι».
Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρη καταγγελία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν τάξει χρήματα στους δύο από τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι, διαψεύδοντας πως τους κατηγόρησαν για στοιχηματισμό.

Από τους πράσινους έλεγαν ότι ειπώθηκε: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το