Τοπικά

Έτριβαν τα μάτια τους οι αρχές στη Λάρισα: Πωλητές στη λαϊκή αγορά με… υπερπολυτελές σπίτι

Δεν πίστευαν σε αυτά που έβλεπαν οι ελεγκτικές αρχές στη Λάρισα, οι οποίες ανέλαβαν τη διερεύνηση μίας υπόθεσης πώλησης λαθραίων τσιγάρων σε υπαίθριες λαϊκές αγορές.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από τους άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι έφθασαν στον πάγκο της λαϊκής, ενός ζευγαριού ομογενών από τη Ρωσία.
Προς έκπληξή τους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως κάτω από τη νόμιμη πραμάτεια, υπήρχαν τρία διαφορετικά επίπεδα ραφιών όπου κρύβονταν πλήθος πακέτων λαθραίων τσιγάρων.

Μετά τη σύλληψή τους, ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι τους, εκεί όπου άπαντες έμεναν άναυδοι μπροστά στην πολυτέλεια που μόνον σε οικογένεια βιοπαλαιστών δεν παρέπεμπε. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης δε, είναι το γεγονός πως μέλη της οικογένειας που διέμενε σ’ αυτό το “παλατάκι” δήλωνε άνεργος, ενώ οι ενεργούντες την έρευνα έχασαν τη μιλιά τους όταν ενημερώθηκαν πως η οικογένεια έχει ενταχθεί και στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, στο ερώτημα “πώς έγινε το συγκεκριμένο σπίτι”, η – όχι και τόσο πειστική – απάντηση που δόθηκε ήταν ότι “η οικογένεια είχε καλές δουλειές όταν βρίσκονταν στη Ρωσία”.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το