Αθλητισμός

Έτρεξε με ένα παπούτσι και πήρε ασημένιο μετάλλιο!

pegasus_LARGE_t_1041_106883069_type12905

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τζατζιμάκη ολοκληρώθηκε το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην στη Φλώρινα. Ο απολογισμός για τα ελληνικά χρώματα τρία μετάλλια στις κατηγορίες παίδων και νεανίδων, αλλά η εμφάνιση του Τζατζιμάκη συγκίνησε τους πάντες καθώς για 500 μέτρα έτρεξε με ένα παπούτσι και με την κάλτσα στο άλλο πόδι επειδή του έφυγε το παπούτσι. Ο προπονητής του Ηλίας Γκαραβέλας πήρε το… χαμένο παπούτσι και με το ποδήλατο του έφτασε τον αθλητή του για να το ξανα φορέσει.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης κατάφερε ακόμα και με ένα παπούτσι να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην απόσταση των 10χλμ με 47:11. Μάλιστα ήταν πρώτος μετά το 6ο χλμ. της διαδρομής αλλά έχασε χρόνο με την ατυχία που είχε.

Στην κατηγορία των νεανίδων η Δήμητρα Μποχώρη και η Νάνσυ Βαΐτση έκαναν τα 10χλμ. ελληνική υπόθεση κερδίζοντας τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των κορασίδων η Κυριακή Φιλιτσάκου ενώ ήταν τρίτη, εγκατέλειψε τον αγώνα περίπου 800μ. πριν τον τερματισμό, ενώ οι Μαρία Σεφεριάδη και Αλίκη Κοντογιάννη κατέλαβαν μαζί την 4η θέση, καθώς η Σεφεριάδη αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού και η Κοντογιάννη ήταν αρχικά πέμπτη.

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το