Αθλητισμός

Έτοιμος για νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Βόλος

Μονόδρομος φαντάζει η νίκη για τον Βόλο στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 5 μ.μ. (Cosmote Sport 2) στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Βόλος προέρχεται από καλή εμφάνιση και την ισοπαλία 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, παίζοντας σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Χουάν Γκαρσία.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, η οποία αν έρθει θα είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την επιτυχία επί της Κηφισιάς, προκειμένου να ξεφύγουν για πρώτη φορά από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτή τη στιγμή το βολιώτικο συγκρότημα με επτά βαθμούς «συγκατοικεί» στην προτελευταία θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα βαθμό μπροστά από τον ουραγό Παναιτωλικό. Σε περίπτωση νίκης ο Βόλος θα ανέβει στην 11η θέση, αφήνοντας πίσω πέρα από τους Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό τον Ατρόμητο και στους τρεις βαθμούς τον Πανσερραϊκό.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι φέτος ο νεοφώτιστος Πανσερραϊκός. Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να μην έχει νίκη εκτός έδρας, ωστόσο, έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1), Κηφισιά (4-4) και Ατρόμητο (1-1). Ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, 1-0 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ γνώρισε και δύο βαριές ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ, 5-0 σε Λεωφόρο και Τούμπα αντίστοιχα.

Ο Άνχελ Λόπεθ είδε την ομάδα του, στο πρώτο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο, να βγάζει ενέργεια και πάθος κόντρα στον ΟΦΗ κι αν δεν έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό για τους «κυανέρυθρους».

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, θα απουσιάσει ο Χουάν Γκαρσία, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ (θα είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό), όπως και οι τραυματίες Φακούντο Μπερτόλιο και Σίμος Παπαδόπουλος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Με εξαίρεση, βέβαια, τον Γκαρσία που θα είναι εκτός. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κόστιτς, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Άλχο (δεξιά) και Λούνα (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σιέλης και Καλογερόπουλος. Στον άξονα θα αγωνιστούν, όπως και την περασμένη Κυριακή, οι Τσοκάνης και Μπαριέντος, με τον Ντέλετιτς να επιχειρεί στη δεξιά πτέρυγα και τον Κίτσο στην αριστερή, εκτός αν ο Λόπεθ επιλέξει τον Κορνέτ για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Ο Κόμπα θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Μωραΐτη.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Καλαμπούκας,

Μύγας, Τάχατος, Ασλανίδης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μαχαίρας και Ενγκίν.

 

 

Διαιτητής ο Βάτσιος

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί θα είναι οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου) και Χρήστος Ψύλλος από την ΕΠΣ Λέσβου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Καστοριάς. Στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Γκάγκας από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα διατίθενται από τις 3 μ.μ. από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου

Για τον αγώνα Βόλος-Πανσερραϊκός οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο): 15 ευρώ
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

* Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται δωρεάν στις εξέδρες του σταδίου.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Λιμένας Βόλου: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Goldair – Ανοίγει ο δρόμος για ΟΛΘ-Σαββίδη

Απορρίφθηκε από την αρμόδια Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), όπως τουλάχιστον αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, και…

29 Νοεμβρίου 2023

Παρουσιάστηκε στο Παρίσι το λεύκωμα «Παραλλάξεις» και η έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Προκοπίου

  Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην Galerie Les Minimes, Le Marais, στο Παρίσι, έγινε η…

29 Νοεμβρίου 2023

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Με 19 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα στις 19.00 το δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Στη συνεδρίαση,…

29 Νοεμβρίου 2023

Το παράρτημα Βόλου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην εκδήλωση για τον Γοργοπόταμο

Το παράρτημα Βόλου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ συμμετέχει  που οργανώνεται για την επέτειο των 81 χρόνων από…

29 Νοεμβρίου 2023

Νεαρές εκδίδονταν δίπλα σε νηπιαγωγείο και σούπερ μάρκετ

Σε στέκι του αγοραίου έρωτα είχαν μετατρέψει τρεις νεαρές αλλοδαπές ένα πολυσύχναστο σημείο δίπλα σε…

29 Νοεμβρίου 2023

Δικτύωση του ΚΔΗΦ – ΑΜΕΑ

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης της κοινωνικής λειτουργού του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας…

29 Νοεμβρίου 2023