Αθλητισμός

Έτοιμη για το σημερινό ντέρμπι με την Αναγέννηση Κ. η Νίκη

Έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά είναι η Νίκη για το σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2. Το ματς αρχίζει στις 14.45 και μοναδικός στόχος για τους «κυανόλευκους» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για τη Νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση. Από τη στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας και απώλειας του αγώνα με την ΑΕΛ στα «χαρτιά», οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
Απέναντι σε μία ομάδα που φέτος έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή, η Νίκη οφείλει να αγωνιστεί με πάθος και δύναμη προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει χαρά και στους φίλους της, που με τη σειρά τους αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
Η Νίκη έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση, του παλιού της γνώριμου Περικλή Αμανατίδη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός της Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Με το σύστημα να είναι το 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάγιτς, με τον Κάσσο στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Αναστασίου στο αριστερό και τους Λογαρά, Ανδρέου δίδυμο στις θέσεις των στόπερ. Ο Κυριακίδης θα αναλάβει τον ρόλο του «κόφτη» στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Παναγιωτίδης και Γαβριηλίδης θα είναι οι εσωτερικοί χαφ. Από τις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Κρητικός και Μιράντα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Τζιώρας.
Την 20άδα της Νίκης για τον σημερινό αγώνα συμπληρώνουν οι: Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα, Μέτσε, Σιαφά και Ροχάνο.

«Σφυρίζει» ο Πουλόπουλος
Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος της ΕΠΣ Πειραιώς ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παγουρτζής και Μιχάλης Σγουράκης που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Πειραιώς. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στην Ανδρομάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας είναι και ο παρατηρητής διαιτησίας Αντώνης Βαλιώτης.

Ισόπαλοι ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας
Η αυλαία της 20ής αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο άνοιξε χθες με τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας 3-3. Σήμερα, εκτός από το Νίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Θεσπρωτός-ΑΕΛ, Αλμωπός-Βέροια, Ηρακλής-Μακεδονικός, Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός Β’. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 14.45, εκτός από αυτό των Σερρών όπου η σέντρα θα δοθεί στις 15.15. Ο αγώνας Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου κατακυρώνεται με 0-3 στα «χαρτιά» υπέρ των φιλοξενουμένων. Ρεπό σήμερα θα κάνει ο Ηρακλής Λάρισας.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Α.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Έμεινε προπονητής ο Κ. Ρέππος

Στον Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες άρχισαν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πρώτη κίνηση ήταν η…

28 Μαΐου 2024

Παίδες από… χρυσάφι έχει ο Βόλος – Προκρίθηκε στην Golden League του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Κ15

Παίδες από… χρυσάφι αποδείχθηκε πως έχει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Οι πιτσιρικάδες του Ευθύμη Δημητρίου πανηγύρισαν…

28 Μαΐου 2024

Πλώρη για πλέι οφ έβαλε η Νίκη – ΟΕΑ/ΝΑΒ βρίσκεται στην 3η θέση της Β’ Εθνικής πόλο

Στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας έγινε ο πρώτος γύρος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής πόλο…

28 Μαΐου 2024

Ο Πάνος Σόμπολος για τις «Βεντέτες» στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

  Το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι Εκδόσεις Πατάκη την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 7.30 το…

28 Μαΐου 2024

Όλα ανοιχτά με Κίτσο – Έχει συμβόλαιο με τον Βόλο, αλλά θέλει να αποχωρήσει

Από τη στιγμή που ο Βόλος παρέμεινε στη Σούπερ Λιγκ φάνταζε πολύ δύσκολο ο Αχιλλέας…

28 Μαΐου 2024

«Dylan Tomas – 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή» στον Βόλο

  Το βιβλίο «Dylan Tomas - 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή»…

28 Μαΐου 2024