Αθλητισμός

Έτοιμη από κάθε άποψη η Νίκη

Έτοιμη τόσο από οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς να παίξει με τον Ολυμπιακό είναι η Νίκη, εφόσον διεξαχθεί αύριο Τετάρτη το ντέρμπι, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Κώστας Καραγεωργόπουλος. Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», ανιχνεύτηκαν στους «κυανόλευκους», αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να αγωνιστούν.

 Για το ότι δεν εκδόθηκαν εισιτήρια: «Αρχικά δεν γνωρίζουμε αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας δεν είχαμε κάποια ενημέρωση από τη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά ούτε και από τα μοριακά τεστ του προσεχούς αντιπάλου μας. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Όσον αφορά στα εισιτήρια η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: Κατ’ αρχήν περιμέναμε αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια διαδικασία σχετικά με την έκδοση των εισιτηρίων και τη θεώρησή τους από την Αστυνομία. Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία περνά μια δύσκολη στιγμή λόγω του περιορισμού του προσωπικού της. Συγκεκριμένα υπάρχουν αρκετοί που έχουν ανιχνευτεί θετικοί στον Covid-19, το προσωπικό είναι ελλιπές και συνεπώς η θεώρηση άργησε λίγο να αρχίσει και να ολοκληρωθεί.

Φαντάζομαι ότι αν όλα πάνε καλά και διεξαχθεί το παιχνίδι και έχουμε τα εισιτήρια στα χέρια μας πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης θα έχουμε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια και θα γίνει μια μικρή προπώληση. Πάντως γενικότερα για τους παραπάνω λόγους παρατηρήθηκε αυτή η κωλυσιεργία».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Φυσικά εννοείται ότι προτεραιότητα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας. Επιπλέον θα εκδοθούν εισιτήρια, προκειμένου να πιάσουμε το όριο των 1.000 ατόμων, που έχει ορίσει ως πλαφόν το υπουργείο Υγείας. Δηλαδή σε πρώτη φάση θα πρέπει να μπουν όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας, εφόσον το επιθυμούν. Από εκεί και πέρα θα εκδοθούν επιπλέον εισιτήρια για να συμπληρωθεί ο αριθμός που προανέφερα. Όταν πιάσουμε τα 1.000 άτομα, θα σταματήσει αυτόματα και η πώληση των εισιτηρίων».

Για τις κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας: «Υπάρχουν ακόμη κάρτες διαρκείας στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη, που ακόμη δεν έχουν δοθεί. Η πλειοψηφία των φιλάθλων έχει πάρει την κάρτα στα χέρια της.

Αυτοί που δεν τις έχουν πάρει ακόμη, θα πληρώσουν εισιτήριο για τον αγώνα. Εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε βγάλει ανακοινώσει ότι πρέπει να πάρουν τις κάρτες τους, αλλά δεν έχουν ακόμη πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να τις παραλάβουν. Δεν κατηγορούμε τον κόσμο που δεν ήρθε, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να συντονιστεί στην προσπάθεια για να φύγουν όλα τα διαρκείας.

Εφόσον πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ο κόσμος μπορεί να έρθει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στις 15.00 να προμηθευτεί τα εισιτήρια που έχουν μείνει από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ενδεχομένως αν την Τρίτη υπάρξει προπώληση, το απόγευμα στο «Π. Μαγουλάς» να έχουμε τις κάρτες διαρκείας που ακόμη δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στους κατόχους τους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την ανακοίνωση που θα εκδώσουμε.

Πάντως ανεξάρτητα από το αν θα γίνει το ντέρμπι ή όχι, ο κόσμος καλό θα ήταν να έρθει να πάρει τα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να ομαλοποιηθεί και η διαδικασία ολόκληρη σχετικά με τους κατόχους. Καλό θα ήταν να έρθει, λοιπόν, γιατί στα προσεχή ματς εντός έδρας η ομάδα θα ζητήσει εισιτήρια αγώνα από τους κατόχους διαρκείας που δεν τα έχουν παραλάβει ακόμη».

Για το αν τα παιδιά οφείλουν να πληρώνουν εισιτήριο: «Υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική της ΠΑΕ για τα ανήλικα παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία προσέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για το πρόβλημα με τον κορωνοϊό στη Σούπερ Λιγκ 2: «Το βλέπουμε ότι η έξαρση του κορωνοϊού κυριαρχεί σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο αθλητικό πλαίσιο. Το θεωρώ πιθανό να μη γίνει το ντέρμπι. Μάλιστα έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία, η οποία αιωρείται στην ατμόσφαιρα, ότι ενδεχομένως να αναβληθεί όλη η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη στη Σούπερ Λιγκ 2».

Για την προετοιμασία της Νίκης: «Η ομάδα μας προετοιμάζεται κανονικά με μία προπόνηση σήμερα (σ.σ. χθες) και μία αύριο (σ.σ. σήμερα). Η Νίκη είναι απόλυτα έτοιμη αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα από την πλευρά μας για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης».

Για το όριο των κρουσμάτων που οδηγεί στην αναβολή ενός αγώνα: «Στα επτά κρούσματα μπορεί να αναβληθεί ένας αγώνας και φυσικά αναφερόμαστε αποκλειστικά σε ποδοσφαιριστές. Αυτό αναφέρει το πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 2. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά με όλες τις ομάδες. Είδαμε ότι ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε 19 κρούσματα και ο Εργοτέλης οκτώ. Γενικά γίνεται ένας χαμός μ’ αυτή την κατάσταση. Η «Όμικρον» είναι μία μετάλλαξη που δυστυχώς εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα».

Για το ότι οι φίλαθλοι περιμένουν πώς και πώς το βολιώτικο ντέρμπι: «Κι εμείς στη Νίκη το περιμένουμε με την ίδια ανυπομονησία. Τόσο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, όσο και η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ το περιμένουμε με λαχτάρα. Θέλουμε πάρα πολύ να διεξαχθεί το ματς. Πρέπει να πάμε βάσει των επιταγών του νόμου».

Για το ότι ο αγώνας Νίκης-Ολυμπιακού όποτε γίνει, θα διεξαχθεί μόνο με 1.000 θεατές: «Αυτό δυστυχώς είναι δεδομένο. Είναι μια ακόμη πικρή ιστορία, που φέρνει ουσιαστικά ο ιός. Τι να κάνουμε όμως;. Πρέπει να υπακούσουμε σε ό,τι προστάζουν στην παρούσα στιγμή η συγκυρία με τον κορωνοϊό και οι κρατικές αποφάσεις».

Κρούσματα και στη Νίκη
Μετά τον Ολυμπιακό ο κορωνοϊός έπληξε και τη Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», μετά τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα, με τους νοσούντες να μπαίνουν σε καραντίνα. Πάντως ο αριθμός δεν είναι απαγορευτικός στο να αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι» στο βολιώτικο ντέρμπι, εφόσον τελικά διεξαχθεί.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Σε συναγερμό Αστυνομία και ΕΚΑΒ για βρέφος στο Βόλο

Συναγερμός σήμερα το απόγευμα σε Αστυνομία κι ΕΚΑΒ για βρέφος μέσα σε όχημα στο Βόλο.…

2 Ιουνίου 2024

Σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε τέσσερις παραλίες της Σκιάθου

Φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, τέσσερεις παραλίες του Δήμου μας μπορούν να φιλοξενήσουν ΑμεΑ και…

2 Ιουνίου 2024

Πλήθος Βολιωτών στο Αναστάσιμο πανηγύρι στον Άγιο Δημήτριο (photos)

Ένα πρωτότυπο πασχαλιάτικο πανηγύρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου…

2 Ιουνίου 2024

Δ. Μάντζος από τον Βόλο: “Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο για τον πλανήτη μας” (video- photos)

Στον Βόλο βρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος για να συμμετέχει σε…

2 Ιουνίου 2024

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του Σιλό πλήρωσε μόνη της δικηγόρο για να απαλλαγεί από το επίθετο του πατέρα της

Η κόρη του Μπραντ Πιτ, Σιλό, προσέλαβε και πλήρωσε τον δικό της δικηγόρο όταν κατέθεσε…

2 Ιουνίου 2024

“Να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας” – Συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου (photos, video)

Συγκέντρωση για το περιβάλλον πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Βόλου με τα από…

2 Ιουνίου 2024