Ελλάδα

Αιτήσεις τον Φεβρουάριο για 2.170 νέες προσλήψεις

ergasia
Την επομένη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες για προσλήψεις που διακόπηκαν λόγω προεκλογικής περιόδου, ενώ νέες προθεσμίες θα οριστούν για τις προκηρύξεις που εκδόθηκαν, αλλά «πάγωσαν» για τον ίδιο λόγο
Στις 2.170 φθάνουν οι προκηρυγμένες μόνιμες και εποχικές θέσεις στο Δημόσιο, τις οποίες θα διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενοι τον Φεβρουάριο.
Από το ΑΣΕΠ αναμένεται ο καθορισμός νέας εικοσαήμερης προθεσμίας για τις 30 θέσεις στατιστικολόγων στην ΕΛΣΤΑΤ και τις 186 διασωστών – πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.
Στο Λιμενικό θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων για 49 θέσεις λιμενοφυλάκων. Λίγες ημέρες απομένουν και για τη διαδικασία πρόσληψης ειδικών επιστημόνων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Τις νέες προθεσμίες από τον ΟΑΕΔ αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 918 θέσεις στο Δημόσιο, που προορίζονται για ΑΜΕΑ, τρίτεκνους, πολύτεκνους και άλλες ειδικές κατηγορίες.
Στη ΔΕΗ συνεχίζεται κανονικά, με άδεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η υποβολή αιτήσεων για εποχικούς τεχνίτες. Οι προθεσμίες τρέχουν και για ερευνητές σε πανεπιστήμια, συνεργάτες στην ΕΣΕΕ, ενώ ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και για συμβασιούχους σε δήμους.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το