Τοπικά

Αιτήσεις αναπληρωτών έως τις 7 Αυγούστου- Οι αιτήσεις των υποψηφίων στη Μαγνησία

daskala

Από σήμερα έως και τις 7 Αυγούστου πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ιμβρο και Τένεδο και πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Aπό το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα τυπικά προσόντα όπως αυτά περιγράφονται στην 119392/Ε2/24-07-2015 εγκύκλιο, να υποβάλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπ/κών Γενικής Παιδείας Π/θμιας και Δ/θμιας εκπ/σης, σχ. έτους 2015-2016.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 27/07/2015 μέχρι 07/08/2015. Επίσης, η αίτηση θα υποβληθεί σε μία μόνο Δ/νση Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπ/σης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων στην προσεκτική και έγκαιρη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που αναφέρονται στην εγκύκλιο.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων στην ΔΔΕ Μαγνησίας θα παραλαμβάνονται από τις 08.30 – 13.30 μμ.  Η εγκύκλιος είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο της ΔΔΕ Μαγνησίας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το