Πολιτισμός

Ετήσια υποτροφία από τους “ΙΩΝΕΣ” στη μνήμη της Άννας Αϊβάζογλου

 

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» προκηρύσσει υποτροφία χιλίων (1000) ευρώ στη μνήμη της Άννας Αϊβαζόγλου, αλησμόνητης προέδρου της, που χορηγεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η οικογένειά της. Εντάσσεται σε μια από τις βασικές σκοποθεσίες που είχε η αείμνηστη Άννα: τη διαφύλαξη, ανάδειξη αλλά και προαγωγή, από νέους ανθρώπους, των μικρασιατικών ιδεωδών και της παράδοσης των πατέρων.
Η υποτροφία απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν εισαχθεί φέτος στα Πανεπιστήμια της χώρας (ακαδημαϊκό έτος 2022-2023), μέσα από τη διαδικασία εξετάσεων των Ενιαίων Λυκείων και έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 17.000 μόρια, είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Νέας Ιωνίας και Βόλου και έχουν μικρασιατικές ρίζες.
Δικαιολογητικά που απαιτούνται: 1. Πιστοποιητικό εγγραφής στη Σχολή (από τη Γραμματεία της), 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 3. Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού της οικογένειας, 4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα εισπραχθεί άλλη υποτροφία από φορέα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, 4. Ιδιόχειρο περιεκτικό σημείωμα, όπου θα φαίνεται η μικρασιατική καταγωγή (από τον ένα ἠ και τους δύο γονείς).
Η υποβολή αιτήσεων θα πρέπει να γίνει έως 20 Δεκεμβρίου 2022, στα Γραφεία της Πολιτιστικής Εστίας «Ίωνες» (Σίνα 16, Ν. Ιωνία), κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 6-8 μ.μ. (τηλ. 24210-60900).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το