Τοπικά

Ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου και απονομή υποτροφιών για το επόμενο έτος

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 20.30 το ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, θα παρουσιάσει στο χώρο της σχολής την Ετήσια Έκθεση Σπουδαστικών Εργασιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν στους αριστούχους σπουδαστές οι υποτροφίες για την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά.
Παράλληλα θα γίνουν και τα εγκαίνια της περιοδεύουσας έκθεσης Κοσμήματος του Erasmus+ προγράμματος, ‘The Future is our Jewel’, στο οποίο συμμετέχει το τμήμα κοσμήματος της Σχολής, (http://thefutureisourjewel.wordpress.com). Στην περιοδεύουσα αυτή έκθεση θα παρουσιαστούν δημιουργίες σπουδαστών από τις 6 σχολές, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Αγγλίας, που συμμετέχουν στο έργο.
Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων του τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών – Γραφιστικής, Κεραμικής, Κοσμήματος, Σχεδιαστή Μόδας, Συντήρησης Έργων Τέχνης και Φωτογραφίας, θα παρουσιάσουν εργασίες και projects μεταφέροντας στους επισκέπτες φρέσκιες ιδέες , ενώ οι σπουδαστές των τομέων, Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και Τουρισμού, θα ετοιμάσουν μπουφέ με πρωτότυπα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, καθώς και δροσιστικά ποτά.
Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο που ξεκινούν τα μαθήματα της νέας χρονιάς και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 9.00π.μ. – 15.00μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή σε κάποια από τις ειδικότητες μπορούν με την επίσκεψη τους στην Έκθεση να λάβουν και πρόσθετες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα σπουδών της κάθε ειδικότητας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το