Κόσμος

Ετοιμος για αντίποινα ο Ερντογάν -Μετά από την επίθεση στην Άγκυρα

erdogan-708_10

Αποφασισμένος να απαντήσει στις επιθέσεις που γίνονται κατά της Τουρκίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν, μετά το αιματηρό περιστατικό με το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Αγκυρα.

«Θα συνεχίσουμε καθημερινά με περισσότερη αποφασιστικότητα τη μάχη μας εναντίον των πιονιών που πραγματοποιούν τις δίχως ανθρώπινο και ηθικό όριο επιθέσεις αυτές και των δυνάμεων που βρίσκονται από πίσω», τόνισε.

«Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να κάνει χρήση του δικαιώματος της αυτοάμυνας, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε θέση ή οποιαδήποτε περίσταση», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος και κατέληξε:

«Θα αντιληφθούν ότι γελιούνται όσοι νομίζουν ότι μπορούν να απομακρύνουν τη χώρα μας και το έθνος μας από τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Κάθε νεκρός μας είναι ένα τεκμήριο για το ότι τα εδάφη αυτά θα είναι η αιώνια πατρίδα μας, η σημαία μας θα υψώνεται πάντα, το εζάνι μας δεν θα σιγήσει, η χώρα μας δεν θα διαμελιστεί και το κράτος μας δεν θα ανατραπεί»

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το