Τοπικά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών στον Διοικητή της 111 Πτέρυγας Μάχης

Στις 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας με τον νέο Διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης στην Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) Κων/νος Καραδήμας και ο Αντιπρόεδρος Εφ. Λοχαγός (ΥΠ) Βασίλειος Σιαφάκας.
Στο Διοικητήριο της Αεροπορικής Βάσης Ν. Αγχιάλου τους υποδέχτηκε ο νέος Διοικητής Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος-Αριστείδης Αγορογιάννης, ο Υποδιοικητής της 111Π.Μ., Σμήναρχος (Ι) κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος και ο Προϊστάμενος Ασφαλείας Επισμηναγός Χρήστος Κεχαγιάς με τους οποίους είχαν μια πολύ εποικοδομητική & φιλική συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση για την αποστολή, τους σκοπούς, στόχους και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Ευχήθηκαν στον νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ο ίδιος τους ευχαρίστησε για τις ευχές και για την επίσκεψή τους στην 111 Π.Μ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Εφ. Τχης (ΠΖ)  Κ. Καραδήμας επέδωσε στον κ. Διοικητή αναμνηστικό μετάλλιο του Συνδέσμου μας σε ένδειξη τιμής.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 111 Π.Μ. Σμήναρχο (Ι) κ. Γεώργιο-Αριστείδη Αγορογιάννη για την υποδοχή – ενημέρωση και την διαβεβαίωση περαιτέρω συνεργασίας με τον Σύνδεσμο και την υπόσχεση για επίσκεψη μελών του για ενημέρωση στην 111 Π.Μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το