Ελλάδα

Εθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος που επιτέθηκε στον πρωθυπουργό

Ζητώντας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, απαντά ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω μιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδωσε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις…

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις με τη Νέα Δημοκρατία να ζητεί τη διαγραφή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει μάλιστα να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χρησιμοποιήσει απρεπείς εκφράσεις τόσο κατά του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, όσο και κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά καθώς και κατά άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Τι απαντά ο Ηλίας Γρηγόρης
Μιλώντας στο thebest.gr, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει τα εξής: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το