Τοπικά

Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 9) .Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου που δημιουργήθηκε πέρυσι με περισσή αγάπη για τον συνάνθρωπο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεωθεί και πάλι για 3η συνεχόμενη φορά και φέτος.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο του Βόλου θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 3 Μαΐου, από τις 9:00 – 13:00, για να υποδεχτεί εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει αγάπη προς το συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.
Μαθητές, καθηγητές και γονείς σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου και να δώσουμε έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 46090

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το