Τοπικά

Εθελοντική αιμοδοσία στην ΆΝΑΣΣΑ

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, στον Βόλο.  Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, από τις μικροχειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τις πολύωρες επεμβάσεις, από την αιμοκάθαρση μέχρι τη μεσογειακή αναιμία, από τη χορήγηση λευκών αιμοσφαιρίων μέχρι τα τροχαία ατυχήματα, παντού χρειαζόμαστε μονάδες αίματος.
“Οφείλουμε να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης για τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, του τόπου μας, των αναγκών μας. Και οι ανάγκες μας είναι μεγάλες….
Αντιλαμβανόμενοι ότι οι μονάδες που απαιτούνται για τις όποιες ανάγκες δε μπορούν να παραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο να ληφθούν μέσω αιμοληψίας και ότι η ανάγκη για αίμα δε σταματά, καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Η ΆΝΑΣΣΑ, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, οργανώνει την καθιερωμένη πλέον ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9-2-2021 από 9.00 έως 13.00 έξω από την κλινική, Βερναρδάκη 13 στο Βόλο.  Σας περιμένουμε!”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το