Τοπικά

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας «ΥποστηρίΖΩ», αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών του, απέκτησε τη δική του τράπεζα αίματος, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες μετάγγισης σε καρκινοπαθείς, όποτε είναι αναγκαίο.
Ήδη αρκετοί φίλοι και εθελοντές του Συλλόγου έχουν προσφέρει μοναδές αίματος. Προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστή η ύπαρξη της Τράπεζας, ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, διοργανώνει δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Σημειώνεται πως η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, έχει ενταχθεί στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών (ΕΜΑ) με κωδικό αριθμό 15389, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός μητρώου στην Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου του Βόλου είναι 7232.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα προς όλους, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφάλειας, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της τεράστιας αξίας της Αιμοδοσίας. «Γιατί, «Όλοι μαζί, μπορούμε», επισημαίνουν τα στελέχη του Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το