Τοπικά

Εθελοντές ηλικίας 5-75 χρόνων καθάρισαν την παραλία Αναύρου και το νταμάρι της Γορίτσας

Εθελοντές ηλικίας 5-75 χρόνων συμμετείχαν και φέτος στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Grecce», την Κυριακή στις 2 Απριλίου, από τις 10.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Τα σημεία καθαρισμού ήταν δύο: Η παραλία του Αναύρου και το νταμάρι της Γορίτσας. Η συνάντηση έγινε στην παραλία του Αναύρου, όπου μοιράστηκαν τα απαραίτητα υλικά (γάντια και σακούλες απορριμμάτων) για τον καθαρισμό των περιοχών. Εκεί χωρίστηκαν οι εθελοντές στις περιοχές που επιθυμούσαν να καθαρίσουν, με μεγαλύτερη προτίμηση, λόγω καιρού, στην ακτή…

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόλου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας και το Λιμεναρχείο Βόλου.
Παρόντες για μία ακόμη φορά οι εθελοντές από τη «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων», το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», το 4ο Ν/Γ Ν. Ιωνίας (που δήλωσαν επίσημα συμμετοχή), αρκετοί μεμονωμένοι μαθητές και παρέες δημοτών όλων των ηλικιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το