Τοπικά

Η εταιρεία “Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας” και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας

Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ανακοίνωσε την τροποποίηση του καταστατικού της σε συνέχεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της. Οι μέτοχοι της εταιρείας ενέκριναν την επέκταση του σκοπού της και τη δραστηριοποίησή της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για την κάλυψη όλων των ενεργειακών αναγκών – οικιακών και επαγγελματικών – μέσω νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας συνεχίζει σταθερά από το 2000, προμηθεύοντας φυσικό αέριο σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και 8.000 επιχειρήσεις, επιτυχγάνοντας διείσδυση μεγαλύτερη του 56% στις περιοχές που εξυπηρετεί.

Οι πελάτες της Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, εκτός της σημαντικής εξοικονόμησης που επιτυγχάνουν σήμερα με το φυσικό αέριο, καθώς παραμένει με διαφορά ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης, σύντομα θα απολαμβάνουν και μια σειρά από αναβαθμισμένες υπηρεσίες και στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας, πάντα με γνώμονα τις δικές τους ανάγκες.

Από το 2018, με το άνοιγμα της αγοράς της ενέργειας, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για ακόμη περισσότερη οικονομία και με την αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το