Τοπικά

Εταιρείες στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Εταιρείες συνεχίζουν να ενισχύουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη  και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου θερμά για την προσφορά τους:
– Την Εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας απορρυπαντικών, ειδών γενικής χρήσης – καθαριότητας και εντομοαπωθητικών.

“Η προσφορά της Εύρηκα Ελλάς αποδεικνύει για άλλη μία φορά την κοινωνική αλληλεγγύη της εταιρείας προς τις ευπαθείς ομάδες αλλά και τη στήριξη των κοινωνικών δομών της περιοχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου υποστηρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια από τις χορηγίες της Εύρηκα με τις οποίες εξασφαλίζει,εκτός από την κάλυψη τροφίμων βασικής ανάγκης,την ενίσχυση με προϊόντα καθαριότητας και προστασίας αυξάνοντας τον αριθμό των παρεχόμενων ειδών και σε προϊόντα που λόγω του κόστους τους αρκετοί δυσκολεύονται να τα αγοράσουν” δήλωσε η κ. Αναγνώστου.

– Την Εταιρεία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Βόλου για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων για τις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες των τελευταίων ετών.

“Είμαστε ευτυχείς που μας εμπιστεύεστε και μας επιλέγεται τόσα χρόνια συμβάλλοντας κι εσείς με το δικό σας τρόπο στο έργο μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία λειτουργεί από το 2012 με ιδίους πόρους και από το Δεκέμβριο του 2017 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελούμενων πολιτών μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αξιολογούνται και εγκρίνονται από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και εντάσσονται στη Δομή” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το