Τοπικά

Εταιρεία με αγωγή διεκδικεί 200.000 € από τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Αγωγή άσκησε ομόρρυθμη εταιρεία κατά της ΔΕΥΑ Σκοπέλου διεκδικώντας ποσό άνω σχεδόν 200.000 ευρώ, την οποία θα αποκρούσει η δημοτική επιχείρηση.
Η αγωγή, που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου στις 23-11-2020 αφορά στην καταβολή εργολαβικής αμοιβής ποσού 160.650,27€ πλέον Φ.Π.Α 24% ποσού 38.556,064 € και πλέον τόκων. Για την απόκρουση της αγωγής, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σκοπέλου έλαβε στις 12 Φεβρουαρίου απόφαση να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο από τον Βόλο για να εκπροσωπήσει τη ΔΕΥΑΣ στην εκκρεμούσα δίκη, να προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά μέσα και διαδικαστικά έγγραφα, να κινήσει τη διαδικασία και να λάβει ένορκες βεβαιώσεις μαρτύρων και να παραστεί κατά την ημέρα και ώρα συζήτησης στο ακροατήριο της αγωγής ή σε τυχόν επανάληψη της συζήτησης.
Στο μεταξύ από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος για την παροχή νομικής υποστήριξης στη Διεύθυνση Πολεοδομίας σχετικά με ερώτημα της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας περί εκτάσεων στην περιοχή Βότση της Αλοννήσου, μελέτη σχετικού φακέλου και σύνταξη απαντήσεων. Επίσης, ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος για την απόκρουση της ανακοπής που άσκησε πολίτης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και θα συζητηθεί στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου στις 13 Μαΐου 2021. Η υπόθεση αφορά ζήτημα κατεδάφισης αυθαίρετου κτίσματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το