Τοπικά

Έστησαν “καζίνο” μέσα σε καφετέρια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην εισαγγελία οδηγήθηκαν 12 άτομα γιατί εντοπίστηκαν σε καφετέρια στο κέντρο του Βόλου να παίζουν “φρουτάκια”, ενώ ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός στις αρχές για συμμετοχή του σε μεγάλο κύκλωμα παράνομου τζόγου. Η ασφάλεια συνέλαβε 12 άτομα, ηλικίας από 37 έως 75 ετών και τους “προσωρινά” υπεύθυνους του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε καφετέρια της πόλης και κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο προσωρινά υπεύθυνοι μαζί με μια σερβιτόρα είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε 20 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια»,.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούταν από τέσσερις κάμερες, μία οθόνη και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου γινόταν καταγραφή εικόνας των εσωτερικών χώρων του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, στο χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 20 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τέσσερις κάμερες, μία οθόνη και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μία συσκευή ρούτερ, ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών, 153 αποδείξεις αγοράς καρτών, συνολικού χρηματικού ποσού 3.220 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 3.521 ευρώ, καθώς και πλήθος ατομικών καρτελών πελατών – παικτών και ένα τετράδιο με σημειώσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το