Κόσμος

Εστειλαν μία γυναίκα στο ψυχιατρείο επειδή δήλωσε ότι την ακολουθεί ο Ομπάμα στο Twitter

obama-twitter

Σαφώς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν στη ζωή μας. Μπορούν όμως να αποτελέσουν και εργαλείο «διάγνωσης»; Προφανώς ναι.

Στην περίπτωση της Καμ Μπροκ τουλάχιστον αυτό συνέβη. Γιατί η Νεοϋορκέζα εστάλη για οχτώ ημέρες σε ψυχιατρείο πέρυσι, επειδή ισχυρίστηκε ότι την ακολουθεί ο Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter!
Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η αστυνομία τη συνέλαβε γιατί θεώρησε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μαριχουάνας. Η γυναίκα, που έχει κινηθεί δικαστικά ενάντια στην πόλη, κατέρρευσε ψυχολογικά στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την ίδια, αμέσως μετά τη νάρκωσαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα.
Αιτία ήταν ότι θεωρούσαν πως η Μπροκ είχε παραισθήσεις, εν μέρει επειδή δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ανάμεσα στους followers της στο Twitter. «Είπα στη γιατρό ότι ο Ομπάμα με ακολουθεί στο Twitter, για να της δείξω τι τύπος ανθρώπου είμαι», είπε στην Daily News. «Είμαι καλός, άνθρωπος. Ο Ομπάμα ακολουθεί τους θετικούς ανθρώπους!». Μάλιστα, για να της δώσει εξιτήριο, το νοσοκομείο έθεσε ως όρο να δηλώσει η γυναίκα ότι δεν είναι follower της ο Ομπάμα.
Το θέμα όμως είναι πως ο λογαριασμός @BarackObama πράγματι ακολουθεί την Μπροκ. Μόνο που πίσω από αυτόν δεν βρίσκεται στην πραγματικότητα ο Αμερικανός πρόεδρος, αλλά ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την ομάδα που έκανε την προεκλογική του καμπάνια του 2012.
Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο Ομπάμα σε συνέντευξή του, ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί το Twitter.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το