Κόσμος

Εστιατόριο στη Ρώμη απαγόρευσε την είσοδο σε 5χρονα: Είναι μικροί ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες

romi.20.1.708

Χαριτωμένα θα μπορούσε να τα πει κανείς. Αλλά τρομοκράτες τα 5χρονα παιδιά; Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που ακούγεται συχνά.

Κι όμως, έτσι αποκαλεί τους… μπόμπιρες ένα εστιατόριο στη Ρώμη, το οποίο αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά κάτω των πέντε ετών! Ο λόγος; Είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες, σύμφωνα με το La Fraschetta del Pesce.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο κοντά στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, το οποίο ανήκει σε μία οικογένεια και έχει μεγάλη πελατεία για το φρέσκο ψάρι που σερβίρει. Τώρα όμως, για πρώτη φορά, αποφάσισε να θέσει όρια για τα παιδιά που μπορούν να καθίσουν στα τραπέζια του.

«Εξαιτίας μερικών δυσάρεστων περιστατικών, που προκλήθηκαν από την έλλειψη τρόπων, τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν επιτρέπονται σε αυτό το εστιατόριο», γράφει μία πινακίδα στη βιτρίνα του καταστήματος.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο Facebook, όπου αναρτούν την επίμαχη επιγραφή οι θυμωμένοι κάτοικοι της Ρώμης. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του, ο ιδιοκτήτης κατέγραψε μία σειρά παραπόνων σε βάρος μικρών πελατών, που έχουν επισκεφθεί το εστιατόριό του.

«Τρέχουν και γλιστράνε ανάμεσα στα τραπέζια. Πετάνε λάδι στο πάτωμα, χύνουν νερό, στέλνουν την αλατιέρα στην άλλη πλευρά της αίθουσας, προσπαθούν να διαλύσουν τα έπιπλα, ουρλιάζουν, κλαίνε και πάνω από όλα σιχαίνονται το ψάρι», δήλωσε ο Μάρκο Μαγκλιότσι στην La Repubblica.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, που την Τρίτη δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το εστιατόριο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να δώσει εξηγήσεις για την πινακίδα στην πόρτα. Σύμφωνα με τον ιταλικό νόμο, δεν επιτρέπεται να απαγορευθεί η είσοδος σε εστιατόριο σε κάποιον πελάτη, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το